Korona-aikana tulee useammin haettua takeawaytä, mutta makunystyräni ovat huomanneet, että se ei piru vieköön säily edes vuorokautta jääkaapissa pilaantumatta, jos sisältää kanaa. Kanaan tulee niin voimakas eltaantuneen rasvan maku, ettei ruokaa voi kerta kaikkisesti syödä (ellei jätä niitä lihaklönttejä pois). Olen hakenut annoksia keskustan tunnetusta ja oman kyläni pienemmästä kiinalaisesta ja sama ongelma on molemmissa paikoissa. Mielestäni kanan tulisi säilyä ilmatiiviissä rasiassa pidempään. Käytetäänkö kiinalaisissa ravintoloissa jo valmiiksi pilaantunutta lihaa?
Kiinalainen kana-takeaway ei säily vuorokautta pidempään
Anonyymi
1
74
Vastaukset
- Anonyymi
Jos näkisit kiinalaisen ravintolan keittiön et enää ikinä söisi siellä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 743022
- 712901
- 681842
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171709- 241667
- 261642
- 201620
- 481307
- 381283
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91279