Aamulla kaivettiin vihdoin perunat pellosta.
Ylivuotista hirvenlihaa pakkasesta (vakuumi).
Pannulle hiukan voita ja sulatettu viipaloitu paisti pannulle miedolle lämmölle.
Suolaa ja murskattua pippuria lihoille.
Saunassa käynnin ajaksi 2 desiä kermaa. pannuun. kansi päälle, antaa hautua.
Saunasta tultua hienoksi hakattu sipuli ennen tarjoilua joukkoon hiukan suurusjauhoja.
Ennen saunomista keitetyt aldente pikkuperunat kuorineen tarjolle.
A Vot jotta osaa olla hyvää.
Etninen Suomalainen iltapala
5
91
Vastaukset
- Anonyymi
Raakoja perunoita ja vanhaa lihaa. Yäk
- Anonyymi
Uskomattoman hyvää kuitenkin.
Perunat olivat kyllä kypsiä vaan ei ylikypsiä, sinä senkin kateellinen nasse.
Hirvenlihat on syötävä pois kohta taas paukkuu pakastin.
Reilun puolen vuoden pakastus ei rasvatonta vakumoitua lihaa pilaa.
Karhun lihaakin on vielä 10 kg pakkasessa
- Anonyymi
Tää ei nyt kyllä ole etnistä keittiötä, siinä mielessä kun se Suomessa tarkoitetaan. Suomalaista ruokaa Suomalaisille ei kutsuta etniseksi.
- Anonyymi
No kato, huomasitko sarkasmin?
- Anonyymi
Peruna on Amerikoista Kolumbuksen löytöretkien jälkeen tullut Eurooppaan ja Suomeen vasta 1700 -luvulla. Lanttu tai nauris olisi tehnyt paljon etnisemmän.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742892
- 642753
- 681812
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171639- 201590
- 191478
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249