Väittävät turkulaiset tutkijat. Mielestäni näillä tutkijoilla on jotain vikaa korvien välissä.
Toki tiedetään, että esimerkiksi emmental-juustojen reijät johtuvat epäpuhtauksista, kuten pölyhiukkasista. Jollain bassoäänellä voinee "vatkata" juustomassaa kiinteämmäksi kesken kypsymisprosessin.
https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000008601241.html
"Nyt tutkimukseen liittyvä ensimmäinen tieteellinen julkaisu on jo valmis ja se on vertaisarvioitavana.
Tulokset olivat rohkaisevia. Makukokeessa keskitaajuudella soineen musiikin tahtiin kypsyneen juuston maku erottui muista kokeen juustoista."
Juustolle soitettu musiikki vaikuttaa sen makuun
Anonyymi
1
86
Vastaukset
- Anonyymi
Saattaahan niillä tutkijoilla olla juustoa korvien välissä ja sille voi soitella musaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 722766
- 632674
- 681792
- 241627
- 201560
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91490- 151402
- 481257
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91219