Leikataan norsun (kuolleen) kärsästä kärkipuolesta noin 50 cm:n pituinen pala. Se valellaan kookosrasvalla ja palmuöljyllä. Valeluliemeen lisätään pippuri, suola ja curry maun mukaan.
Kärsänpätkä kiedotaan palmunlehtiin ja haudataan maahan noin puolen metrin syvyyteen. Maa tallataan kohtuullisen kovaksi ja sen päälle sytytetään rovio, jonka annetaan palaa noin 32 tuntia.
Kärsä kaivetaan esiin ja tarjoillaan palasiksi leikeltynä bambutikkujen päissä. Teuraseläimeksi ei ole syytä valita kovin nuorta norsua, jos haluaa lihan olevan tarpeeksi riippunutta.
Haudutettu norsunkärsä
Anonyymi
1
243
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742992
- 682857
- 681832
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171699- 241657
- 261632
- 201610
- 481307
- 381283
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91279