Kanakukko kanansiivistä, pehmeneekö luut?

Anonyymi

Aidon kallavetiläisen muikun hinta on noussut viime aikoina liian ylös tavallisen duunarin kukkarolle. Koska kanaa saa halvalla, niin ajatus heräsi korvata kala kanalla.

Esimerkiksi suunnilleen muikun kokoisia kanansiipiä saa kolmen-neljän euron kilohinnalla

Jospa niistä tekisi kanakukon alkuperäistä muikkukukkoa mukailemalla korvaamalla tuon herrojen herkuksi muodostuneen savolaiskalan tavallisella länsisuomalaisella kanalla.

Vaan eniten mietityttää pehmenevätkö luut samalla tavalla kuin muikkujen ruodot? Pitääkö paistamisen parametreja muuttaa, hieman kylmemmässä ajallisesti pidempään, ettei tuloksena ole kuiva kukko?

Ehdotuksia otetaan innolla vastaan. Ja tyrmäyksiä.

7

439

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kanansiiven luut eivät pehmene samalla tavalla kuin muikkujen ruodot, joten paistamisen parametreja ei tarvitse muuttaa sen suhteen.

      Voit siis paistaa kanakukon normaaliin tapaan ja välttää kuivumisen käyttämällä esimerkiksi kosteutta säilyttävää paistomenetelmää, kuten esimerkiksi käärimällä kukko folioon paistamisen ajaksi.

      • Anonyymi

        Kanan siivistä syntyy erinomainen kanakukko.
        Tee se patakukon tapaan ja kypsytä yön yli uunissa eikä luita enää tunne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kanan siivistä syntyy erinomainen kanakukko.
        Tee se patakukon tapaan ja kypsytä yön yli uunissa eikä luita enää tunne.

        Mikset käytä noita roskakala-ahvenia. Niitä saa torilta fileinä, eikä maksa kuin 32 euroa kilo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kanan siivistä syntyy erinomainen kanakukko.
        Tee se patakukon tapaan ja kypsytä yön yli uunissa eikä luita enää tunne.

        Ei kannattaisi tuollaista kirjoittaa. Eivät kyllä kanan siipien luut pehmene vaikka vuoden pitäisit uunissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kannattaisi tuollaista kirjoittaa. Eivät kyllä kanan siipien luut pehmene vaikka vuoden pitäisit uunissa.

        kyllä on kokeiltu ja pehmenee.


    • Anonyymi

      Tee ihan lanttukukko. Lantun kanssa voi laittaa vaikka perunaa, porkkanaa yms. oama maun mukaan. Läskiä tietysti ja mausteet. On muuten hyvää ilman kalan etovaa aromia.

      • Anonyymi

        Lanttukukkoon ei kuulu peruna. Perunakukossa on perunaa. Suolan lisäksi kukkoon ei kuulu muut mausteet.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi et irrota otettasi

      Suhteeni?
      Ikävä
      72
      2766
    2. Koko ajan olet

      Senkin suhteen kiusannut. Halut on ihan mielettömät olleet jo pitkään
      Ikävä
      63
      2674
    3. Muutama syy

      Sille miksi IRL kohtaaminen on hänelle vaikeaa
      Ikävä
      68
      1792
    4. Onko kaivatullasi

      Hyvä vai huono huumorintaju?
      Ikävä
      24
      1627
    5. Estitkö sä minut

      Oikeasti. Haluatko, että jätän sun ajattelemisen? :3
      Ikävä
      20
      1560
    6. Tykkään susta

      Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä
      Ikävä
      9
      1490
    7. Onko kaikki hyvin, iso huoli sinusta

      Miten jakselet? Onko sattunut jotain ikävää. Naiselta
      Ikävä
      15
      1402
    8. Tiedätkö tykkääkö

      Kaivatustasi siinä mielessä joku muukin kuin sinä itse
      Ikävä
      48
      1257
    9. Millainen meno

      Viikonloppuna? Mulla hirvee vitutus päällänsä. Onko muilla sama tunne??
      Ikävä
      38
      1233
    10. Onko meillä

      Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko
      Ikävä
      9
      1219
    Aihe