Synteettisesti valmistettuja aminohappoja, etenkin niitä laatuja joita on niukasti kasvisruuassa. Sitten erotellaan / suodatetaan pois väärät chiraliteetit eli puolet kierrätykseen / roskiin tai tehdään niin ettei väärää chiraliteetia edes tule.
Sitten pitää olla sopiva uusi ruokaresepti ja ruokalaji mihin niitä aminohappoja sekoittaa. Luultavasti kasvisruuan lisukkeeksi.
Apua ruokapulaan tekemällä joitain aminohappoja suoraan atomeista kemiallisesti?
Anonyymi
0
55
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista1018053- 1075657
- 2795003
- 494943
- 763727
- 542940
- 642667
Olet oikeasti ollut
Niin tärkeä mulle ja kaikki meidän väliltä on pilattu ei yksistään sinun toiminnalla vaan minun myös.222508Kuuluu raksutus tänne asti kun mietit
Pelkäätkö että särjen sydämesi vai mikä on? En mä niin tekisi mies koskaan 😘292442- 422358