Miten teroitatte keittiöveitset ja kuinka usein teroitatte? Millainen on teidän terävä veitsi? Minä teroitan keittiöveitset hiomakivillä 1-3 kk välein ja väliaikoina viimeistelen nahalla kerran viikossa. Terävintä keittiössä on veitsi, jolla voi vetääsiivuja pyöreästä vapaasti leikkuulaudalla seisovasta tomaatista ilman kiinnipitämistä, mutta itsellä tällainen terävyys ei kestä kauan. Käytännön terävyys on sitä luokkaa, että laudalle asetetun paprikaviipaleen voi suikaloida suoraan painamalla ilman viiltämistä. Minusta terävän veitsen etu on se, ettei tarvitse käyttää voimaa, ruoka ei muserru jamaku säilyy parempana.
Kuinka terävinä pidätte veitset?
3
200
Vastaukset
- Anonyymi
Joka päivä 5 kertaa viikossa, päivä alkaa aina veitsen teroituksella.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 863166
- 883013
- 681862
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä191802- 271701
- 211681
- 241677
- 481327
Pettymys! Tähdet, tähdet -kisassa tämä erikoisjakso pois - Pistänyt artistit todella lujille!
Tähdet, tähdet -kisa on edennyt genrestä toiseen. Mutta erästä monen toivomaa erikoisjaksoa ei tällä kaudella nähdä. Voi321326Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91309