pari esimerkkiä. pakastekananugetit käsketään laittaa pannulle
jäisinä. pinnalta kärähtävät ja sisus jää raaaksi. paras lopputulos saadaan kun sulattaa ne ensin mikrolla
ja sitten paistaa. minulla on pöytägrilli jolla tulee paras lopputulos.
1,5 kg paisti. ohjeet neuvoo 150 astetta ja 1,5 tuntia. ja paskanmarjat. sitkeäksi jää. paisti pitää laittaa teräskattilaan, kansi
päälle ja uuniin. ei kuivu liikaa. sitten eka tunti 250 astetta ja toinen
tunti 200 astetta. lopputulos on mehevä ja helposti syötävä.
pidän ylikypsästä lihasta.
ohjeet eivät tiiä mistään
Anonyymi-ap
4
166
Vastaukset
- Anonyymi
Jos paistisi on nautaa se on pilalla noissa ajoissa ja lämpötiloissa. Possu sitten aivan eri asia tosin en noin kovalle noin pientä palaa laittaisi edes aluksi. Tosin joulukinkku 7 kiloa minulla on eka puoli tuntia 250 ja lopun aikaa sitten Alle 150.
- Anonyymi
Liha uunissa onnistuu aina, kun on kunnollinen lämpömittari, jonka tökkäisee lihan paksuimpaan kohtaan keskelle.
- Anonyymi
Nuketit taitaa olla kypsiä. Ne voi syödä sellaisenaan.
Nautakin on turvallista syödä raakana. Voi siihen ripotella hieman suolaa pinnalle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742932
- 642773
- 681822
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171659- 241657
- 201600
- 191518
- 481297
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91259