Oletteko testanneet onnistuuko vakuumikoneella eli tyhjiöpakkauslaitteella puolukan pussitus pakastettavaksi? Lyttääkö marjat, onko järkeä vai ei?
Puolukkaa vakuumiin?
5
713
Vastaukset
- Anonyymi
Jos sinulla on käytössä kylmäkellari ei sinun tarvitse pakastaa puolukkaa. Riittääm, että survot ne ja laitat astiaan ja astian säilytät siellä kylmäkellarissa noin + 5 C lämmössä.
Tätä meinasin itsekin ehdottaa. Survottu puolukka on tiivistä kuin vakuumipussissa ja hapettuu korkeintaan pinnalta.
- Anonyymi
Grillaava_rouva kirjoitti:
Tätä meinasin itsekin ehdottaa. Survottu puolukka on tiivistä kuin vakuumipussissa ja hapettuu korkeintaan pinnalta.
Puolukan maku paranee pakastettaessa tai jäätyessään. Kysymyksessä ei ole pelkkä säilyvyys. Olen puolukoita säilönnyt 80 vuotta.
Anonyymi kirjoitti:
Puolukan maku paranee pakastettaessa tai jäätyessään. Kysymyksessä ei ole pelkkä säilyvyys. Olen puolukoita säilönnyt 80 vuotta.
Juu, sama meilläkin. Puolukkasurvos on ämpärissä ulkona eli jäätyy toisinaan.
- Anonyymi
Puolukka säilyy survottuna kylmäkellarissa ei tarvitse pakastaa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1041831
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla151601- 1441589
- 1031539
- 801447
- 1191259
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n2811236Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o241090- 691081
- 381032