Kun olet saanut mäskin valmiiksi ja pannun keittokuntoon tullaan itse tapahtumaan.
Koska pontikka on eri keittovaiheissaa joko:
1) myrkyllistä
2) sikunan makuista
3) puhdasta juotavaa pontikkaa
4) keittojäte
tarvitaan keino erottaa edellä mainitut jakeet toisistaan.
Halvin ja varmin keino on käyttää jakeiden rajaamiseen lämpömittaria.
Tokmanni myy kympin hintaista digitaalista lämpömittaria (kinkkumittaria).
Asettamalla hälytysrajat vaikka kolmeen erilliseen mittariin:
1) 175...180 F (79...82C) myrkyllinen
2) 185...190 F (85...87,8C) sikunoita sisältävä mutta juotava
3) 190...200 F (85...93,3C) kirkas juotava pontikka
4) 212 F (100C) keittojäte, vesi
saat eroteltua jakeet juotaviin ja myrkyllisiin
Pontikan keittolämpötilat
Anonyymi-ap
1
299
Vastaukset
- Anonyymi
😋😍😋😍😋😍😋😍😋
😍 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#18037386k
🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1041781
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla151561- 1421514
- 991445
- 781371
- 1191229
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n2751148- 691031
Vähäjärven koululla kouluampuminen/puukotus, 23 loukkaantunutta
Tekijä ilmeisesti mamu onko lisätietoa kellään171009Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o181005