Onhan siinä hyväkin puoli, ettei enää valmisteta hyvänmakuisia makeisia, niin eipä tarvitse karkkia ja suklaakonvehteja ostaa. Säästyy rahaa ja eihän sokerin syönti ole terveellistäkään.
Onko pahanmakuisten karkkien syy huonot ja halvat raaka-aineet vaiko mikä? Tekstuurikin karkeissa on nykyään hyvin outo.
Eikö nykyään vain enää osata valmistaa makeisia, onko taito hävinnyt ja uusavuttomuus sillekin alalle puskenut tilalle?
Keksitkin leivottiin ennen voilla. Nyt niissä on pahanmakuista palmuöljyä tai jotain muuta keinopas.. rasvaa.
Sääliksi käy niitä nuoria ihmisiä, jotka eivät ole koskaan syöneet karkkeja, ja keksejä, joita oli kaupoissa ennen vanhaan - hyvään aikaan. Silloin prioriteetti ei ollut voiton maksimointi, vaan hyvän ja mahdollisimman luontaisen tuotteen valmistus. Nyt hyvää saa vain itse tekemällä.
Ennen oli kaikki karkit parempia
Anonyymi-ap
1
213
Vastaukset
- Anonyymi
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
😋 Nymfomaani -> https://ye.pe/finngirl21#18118042L
🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682550
- 592492
- 681732
- 211512
- 201450
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91400- 151312
- 381183
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81127- 251056