Aamiainen. Aamiaista sanotaan tärkeimmäksi ateriaksi. Suosittelen tähän 12 tunnin aamu puuroa ja runsaasti paahto leipää. Yö markkinoilla sitten revit muovi pussin hampailla auki ja ei muuta kuin herkuttelemaan.
Välipalaksi thaimaalaisia kala puikkoja lauantai makkaralla. Tulee aito fiilinki.
Lounaaksi spaketti tai nuudeli keittoa muovi lautaselta. Aimo ei ole välttämätön mukana, pärjään kyllä ilmankin ja en edes tiedä missä hän on. Lähti viime viikon tiistaina ostamaan ässä arpaa. Minulla on jo arpa, ostin sen 1988 ärrältä, ei voittoa.
Päivällisellä rävähtää. Tarjoan kaikille ammatti kokeille ja mulle itelle suosittua makkara keittoa, joka on tehty sisä fileestä yön yli hunajalla sitä ja kostoa aimolle hautoen. Kaikki kehui ja nyökytti päätään thaimaaksi.
Illalla ruiskutan hunajaa härän häntään ja sen alle.
Yksi parhaista padassa kypsytetyistä vaikka yön yli 150 asteessa.
Mausteeksi käy oman mieltymyksen mukaan mitä tahtoo pataruokiin laittaa ja muutkin ainekset mielen mukaan. Ennen pataan muhimaan laittamista joko grillissä tai paistinpannussa pintaan väriä samasta syystä kuin muihinkiin lihoihin.
>S<
Viiden ruokalajin päivällinen Chiang Main tyyliin
9
149
Vastaukset
- Anonyymi
Tuosta sensukan ihan tosissaan kirjoittamasta häränhäntätarinasta käy ilmi ettei hänellä ole minkäänlaista käsitystä ruoanlaitosta.
150 asteessa yön yli padassa olleesta ei ole mitään jäljellä, vaikka laittaisit sinne pataan kakkosnelosen. Kuten ei ole siitä 12 tunnin puurostakaan.
Riippuen lihasta minkä sinne yön yli laitat 150 asteeseen, niin toinen vaihtoehto on että siellä on sellainen hiiltynyt kekäle joka murenee hiileksi kun sen ottaa sieltä pois.
Kun hyvä liha halutaan mureaksi uunissa, uuni säädetään 50-75 asteeseen, lihaan asennetaan paistolämpömittari joka hälyttää viimeistään 60 asteessa. Tämän jälkeen se nostetaan vetäytymään folion alla. Nuo Senssun pataruokareseptit ovat aivan hulvattomia, ne valmistetaan "maun mukaan", eikä pienintäkään ideaa mitä ja minkä maun mukaan? ;)- Anonyymi
Termodynamiikkaa rikotaan lujasti, jos 50-asteisessa uunissa saat lihaköntän 60-asteiseksi!
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Termodynamiikkaa rikotaan lujasti, jos 50-asteisessa uunissa saat lihaköntän 60-asteiseksi!
"Viimeistään". Skippasit tuon sanan viimeistään. Mureus ja sisäosien kypsyys haetaan pitkällä matalalla lämmöllä. Riippuu paistin tai pihvin tai leikkeleen koosta. Esimerkiksi eka tunti tai eka puolituntia 150 astetta ja loput 50-75 astetta. Kiertoilmauuni on nopeampi vaikka lämpötila on sama. Se kuivattaa ja polttaa tehokkaasti ja vaatii opettelua erilaisiin paistoaikoihin.
- Anonyymi
Pitkässä kypsennyksessä kakkosnelosia haudutettaessa padan ja kannen väliin laitetaan tiivisteeksi leivinpaperia, jolloin mikään ei haihdu ja rakas saa syödä hauduttamansa kakkosneloset maukkaina.
Juntillahan on jopa leivinuuni mökissään, joka parempi kuin kiertoilmauunit.- Anonyymi
Ei auta foliot, jos 150 asteessa meinaat paistaa. Neste haihtuu silti. Ainoa mitä voit pitää yön yli kymmenen tuntia uunissa 120 asteessa on kymmenen kilon joulukinkku. Siitä tuskin oli nyt puhe. On kuules kokemusta lampaasta, härästä, naudasta, jotka kaikki meni ylikypsiksi ja neste oli haihtunut jo sadassa asteessa / 8 tuntia, vaikka kyseessä oli viiden kilon paistit.
Ne oli syömäkelvottomia, kuten myös Pasasen "ulkofile" josta ei saanut selvää onko se asfalttia vaiko jonkin eläimen jätös. Rasva ja neste eivät saa haihtua eikä palaa pois. Oli sitten valmistusmenetelmä mikä tahansa. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei auta foliot, jos 150 asteessa meinaat paistaa. Neste haihtuu silti. Ainoa mitä voit pitää yön yli kymmenen tuntia uunissa 120 asteessa on kymmenen kilon joulukinkku. Siitä tuskin oli nyt puhe. On kuules kokemusta lampaasta, härästä, naudasta, jotka kaikki meni ylikypsiksi ja neste oli haihtunut jo sadassa asteessa / 8 tuntia, vaikka kyseessä oli viiden kilon paistit.
Ne oli syömäkelvottomia, kuten myös Pasasen "ulkofile" josta ei saanut selvää onko se asfalttia vaiko jonkin eläimen jätös. Rasva ja neste eivät saa haihtua eikä palaa pois. Oli sitten valmistusmenetelmä mikä tahansa.Huvittavia nämä kyrvånsyylån ruokajutut, täyttä puutaheinää. Laitoksen kuukausimaksuun kuuluu myös ruokailu joten siitä ei kyrvånsyylån tarvi huolehtia. Nyhtöpossua kun viimeksi tein niin 7 tuntia 80 asteessa, tiukkaan folioon kääritty paketti.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Huvittavia nämä kyrvånsyylån ruokajutut, täyttä puutaheinää. Laitoksen kuukausimaksuun kuuluu myös ruokailu joten siitä ei kyrvånsyylån tarvi huolehtia. Nyhtöpossua kun viimeksi tein niin 7 tuntia 80 asteessa, tiukkaan folioon kääritty paketti.
Oikeiden kokkien neuvojen, ohjeiden, asiallisten vinkkien ja reseptien vastustaminen on Senssu Pasaselle tärkeintä ruoanlaitossa, jota hän ei edes oikeasti tee, muuta kuin teoriassa päänsä sisällä. Yleisessä tiedossa olevat yksinkertaisimmatkin asiat ovat hänelle vieraita. Siksi hän ottaa itselleen vapauden puhua 12 tuntia keitettävistä aamupuuroista 40 litran kattilassa. Narsismi estää häntä kumartelemasta kokeille ja reseptivihkoille, koska herra sipulipihvi kokee olevansa heidän ja kaiken yläpuolella, heittelemällä makkarasoppaan ihan mitä sattuu olemaan ja omissa ajatuksissaan se keitto on jumalainen mestariteos.
Häntä myös valtaisasti naurattaa ettei ihmiset löydä itse niitä parhaita ravintoloita, vaan lukevat "triptrapeista" minne kannattaa mennä. Hänen ainutlaatuinen taktiikkansa kun on piirtää sadan metrin säden majapaikan ympärille, katsoa missä siellä on eniten ihmisiä ja sitten hän menee sinne todeten että tämän on pakko olla Thaimaan paras ravintola ja ehkä koko maailman paras ja hän voi vakuuttaa sen, koska on käynyt siellä jo kymmenen vuotta.
Jos Sipulipihvi Pasanen haluaa laittaa naudanpihvit yön yli 150 asteeseen uuniin niin silloin hän laittaa ne sinne ja niistä tulee uskomattoman makuiset maailman parhaat pihvit, jollaisia pattajan rakkaat eivät ole koskaan saaneet. Mukana härän häntä. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Oikeiden kokkien neuvojen, ohjeiden, asiallisten vinkkien ja reseptien vastustaminen on Senssu Pasaselle tärkeintä ruoanlaitossa, jota hän ei edes oikeasti tee, muuta kuin teoriassa päänsä sisällä. Yleisessä tiedossa olevat yksinkertaisimmatkin asiat ovat hänelle vieraita. Siksi hän ottaa itselleen vapauden puhua 12 tuntia keitettävistä aamupuuroista 40 litran kattilassa. Narsismi estää häntä kumartelemasta kokeille ja reseptivihkoille, koska herra sipulipihvi kokee olevansa heidän ja kaiken yläpuolella, heittelemällä makkarasoppaan ihan mitä sattuu olemaan ja omissa ajatuksissaan se keitto on jumalainen mestariteos.
Häntä myös valtaisasti naurattaa ettei ihmiset löydä itse niitä parhaita ravintoloita, vaan lukevat "triptrapeista" minne kannattaa mennä. Hänen ainutlaatuinen taktiikkansa kun on piirtää sadan metrin säden majapaikan ympärille, katsoa missä siellä on eniten ihmisiä ja sitten hän menee sinne todeten että tämän on pakko olla Thaimaan paras ravintola ja ehkä koko maailman paras ja hän voi vakuuttaa sen, koska on käynyt siellä jo kymmenen vuotta.
Jos Sipulipihvi Pasanen haluaa laittaa naudanpihvit yön yli 150 asteeseen uuniin niin silloin hän laittaa ne sinne ja niistä tulee uskomattoman makuiset maailman parhaat pihvit, jollaisia pattajan rakkaat eivät ole koskaan saaneet. Mukana härän häntä.Niin se härän häntä on siksi kuulema parasta lihaa, koska se heiluu härän elinaikana. Näin totesi Masterchef Sipulipihvi. Kannattaa muistaa että se häntä sijaitsee härän persreiän päällä ja se myös paskoo sitä pitkin.
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
En voi jutella kanssasi
tietenkään, mutta täällä voin sanoa sinulle, että se sinun hiljaisuutesi ja herkkyytesi eivät ole heikkoutta. Ne ovat ih395150Trump ja Vance murskasivat ja nolasivat Zelenskyn tiedotusvälineiden edessä Valkoisessa talossa.
Jopa oli uskomaton tilaisuus Valkoisessa talossa. Zelensky jäi täydelliseksi lehdellä soittelijaksi suhteessa Trumpiin j5181720Kokoomus haluaa hoitaa flussat yksityisellä, jotta säästettäisiin rahaa ja aikaa
Mies hakeutui Terveystalo Kamppiin flunssaoireiden takia helmikuisena sunnuntai-iltana. Diagnoosiksi kirjattiin influens771100Rakkaus ei iloitse vääryydestä vaan iloitsee yhdessä TOTUUDEN kanssa.
Tajuatteko, että jotkut ihmiset pitävät siitä, kun toiset kaatuvat? He nauttivat siitä, kun toiset mokaavat tai käyttävä3591008- 77943
Anteeksi Pekka -vedätys
Apuna Ry:n somessa levinnyt Anteeksi Pakka -kampanja saa aina vaan kummallisempia piirteitä. ”Mä pyydän anteeksi. Mä53921- 59860
- 228814
Mikä on kaivattusi ärsyttävin piirre?
Mun kaivattu on erittäin vastahakoinen puhumaan itsestä. Kääntää puheenaiheen aina muuhun kun hänestä tulee puhetta.50803Päivi Ollila on tehnyt kunnallisvalituksen saadakseen pidettyä Tarja Pirkkalaisen virassa
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Päivi Ollila on tehnyt kunnallisvalituksen kaupungin johtamisjärjestelyiden muutokses58738