EN OLE JUONUT ALKOHOLIA ENKÄ KÄYTTÄNYT HUUMEITA jos poliisi pysäyttää.
On KUNNIANLOUKKAUS jos väittää tai epäilee, että on päihtynyt.
En minä jaksa alkaa kirjoittamaan KORKEIMPAAN OIKEUTEEN mitään!
MINÄ KUNNIOITAN EIJA LAGERIA, mutta en kyllä MAKSA 2000 EURON KORVAUKSIA HÄNELLE!
Kohta varmaan riittää kun sanoo vaan
16
74
Vastaukset
- AnonyymiUUSI
Onneksi en ollut minä joka TEKI KUNNIANLOUKKAS RIKOSILMOITUKSEN VAAN LAGERIN EIJA.
Niin ne tekivät EDELLISETKIN RATTIJUOPOT!
KYLLÄ HE OVAT KUNNIANSA ANSAINNEET JA PÄIHTEIDEN KÄYTTÖ EI OLE MIKÄÄN SYY JÄÄDÄ TÖISTÄ POIS TAI JÄÄDÄ TYÖKYVYTTÖMYYSELÄKKEELLE. EI TARVI EDES MENNÄ KATKOLLE.
JOS PÄIHTYNEENÄ TEET RIKOKSEN NIIN EI SIITÄ SAA EDES TUOMIOTA.
SELVINPÄIN JOS TEET RIKOSILMOITUKSEN NIIN SIITÄ SAA TUOMION JA PÄÄSEE VANKILAAN!- AnonyymiUUSI
MINÄ KYLLÄ KÄYN SUORAAN POLIISI HOLMAN MUNILLE, KUN SEURAAVAN KERRAN LÄHTEE VIEMÄÄN MINUA VANKILAAN KUNNIANLOUKKAUS SAKKO VANGIKSI.
MINÄHÄN VOIN SANOA, ETTÄ: TUUHAN TÄNNE KOPPIIN HUORAKSI JA NYT ON SINUN VUORO KUNNIOITTAA JA KYLLÄ RASMUS OSAA YKSINKIN AJAA MIEKKA-TAKSI. KOKEILLAAN MITEN KOPPI HEILUU JA PYSYYKÖ AUTO VAATIVISSA OLOSUHTEISSA TIELLÄ. - AnonyymiUUSI
Olin tuollaisen kilarin kaveri ja hän alkoi itse SKITSOAMAAN. En minä ollut edes sanonut hänelle, että: Voi vitun käsi saatana! Minä mittasin ja piirsin mihin laitat ne kiinnikkeet kiinni niin sinä laitat päin helvettiä!
Hän alkoi itse huutamaan mulle ja ilmoitti, että hän ei ruuvaa minulle yhtään mitään vaan minun pitää itse RUUVATA KAIKKI koska minä osaan!
Minä nojasin oven pieleen ja sanoin, että: En minä edes sanonut mitään vaan MINÄ MIETIN, ETTÄ MITÄHÄN MINÄ LAITAN SIIHEN ALLE NIIN MINÄ SAAN TUON PIILOON!
Minä menin siihen alle ja sanoin, että: TÄHÄN VOIS TEHDÄ VAIKKA PIANON!
Hän ei ymmärtänyt minua eikä sitä, että jos jotain menee pieleen niin sillä on joku TARKOITUS.
- AnonyymiUUSI
Olet kyllä tainnut juoda aika reilusti lageria 🤔
- AnonyymiUUSI
Lageri kusettaa ja pöhöttää sekä aiheuttaa KIHTIÄ jota kutsutaan KUNINKAALLISTEN SAIRAUDEKSI joten en minä ole niin KORKEA ARVOINEN IHMISENÄ, että LAGERIA VOISIN JUODA.
Minähän olen Holma sekä VIINAMÄEN SUKUA JA MINÄ KUNNIATON JUON BRUTAALISTI VAIN VIINAA JOS PÄISSÄÄN HALUAN OLLA.
SE ON KUNNIANLOUKKAUS JOS MINUA KOHTAAN JOS TOISET JUO VIINAA TÄSSÄ KUNNASSA.
KAIKKIEN PITÄÄ KUNNIOITTAA LAGERIA JA JUODA VAIN LAGERIA.
MINÄ JUON NIIN HARVOIN JOTEN EI MINUN TAKIA TARVI VIINAA VARASTOISSA PITÄÄ TÄSSÄ KUNNASSA. JOS MINULLA TEKEE VIINAA MIELI NIIN MINÄ VOIN MENNÄ SEN VERTAISEN VIINAN JUOMAAN MUUALLEKIN NIIN EI TARVI LAGERIN VETÄÄ HERNEITÄ KLYYVARIIN ENEMPÄÄ MINUN TAKIA! - AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
Lageri kusettaa ja pöhöttää sekä aiheuttaa KIHTIÄ jota kutsutaan KUNINKAALLISTEN SAIRAUDEKSI joten en minä ole niin KORKEA ARVOINEN IHMISENÄ, että LAGERIA VOISIN JUODA.
Minähän olen Holma sekä VIINAMÄEN SUKUA JA MINÄ KUNNIATON JUON BRUTAALISTI VAIN VIINAA JOS PÄISSÄÄN HALUAN OLLA.
SE ON KUNNIANLOUKKAUS JOS MINUA KOHTAAN JOS TOISET JUO VIINAA TÄSSÄ KUNNASSA.
KAIKKIEN PITÄÄ KUNNIOITTAA LAGERIA JA JUODA VAIN LAGERIA.
MINÄ JUON NIIN HARVOIN JOTEN EI MINUN TAKIA TARVI VIINAA VARASTOISSA PITÄÄ TÄSSÄ KUNNASSA. JOS MINULLA TEKEE VIINAA MIELI NIIN MINÄ VOIN MENNÄ SEN VERTAISEN VIINAN JUOMAAN MUUALLEKIN NIIN EI TARVI LAGERIN VETÄÄ HERNEITÄ KLYYVARIIN ENEMPÄÄ MINUN TAKIA!Unohtu laittaa, että lääkärit suosittelevat mielummin juomaan KIRKASTA VIINAA, kun LAGERIA.
Viina on kuulemma terveellisempää ja et pysty edes juomaan edes 24 pulloa 0,5litran viinaa, mutta pystyt kyllä juomaan 24 tölkkiä 0,5 litran LAGERIA.
- AnonyymiUUSI
Näinhän tuon kuuluisi nykymaailmassa mennä, jos vaan mieltää olevansa selvinpäin niin silloin on.
- AnonyymiUUSI
Niin, sama homma kuin sukupuolissa. Jos miellän olevani nainen, olen! Vaikka olenkin mies.
- AnonyymiUUSI
Onhan se edullisempaa yhteiskunnalle, kun sanoo: LAGERIA otin kunniallisesti ja SELVINPÄIN AJOIN TUON PÄIHTYNEENÄ OLLEEN LAPSEN PÄÄLLE.
- AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
Niin, sama homma kuin sukupuolissa. Jos miellän olevani nainen, olen! Vaikka olenkin mies.
Minäkin täällä naisena ajattelin, että minä olen KUNNON ÄIJÄ ja annan NAISILLE KUNNIAA niin ÄIJÄNÄ KÄYDÄ KESKEN TYÖPÄIVÄN JUOMASSA ISON TUOPIN KYLMÄÄ LAGERIA.
- AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
Minäkin täällä naisena ajattelin, että minä olen KUNNON ÄIJÄ ja annan NAISILLE KUNNIAA niin ÄIJÄNÄ KÄYDÄ KESKEN TYÖPÄIVÄN JUOMASSA ISON TUOPIN KYLMÄÄ LAGERIA.
Sehän on paljon halvempaa juoda RUOKATUNNILLA 1 TUOPPI KYLMÄÄ LAGERIA, KUN OSTAA SEISOVASTA PÖYDÄSTÄ RUOKAA.
YKSI TUOPPI LAGERIA VASTAA NOIN 4 PERUNAA ELI SEHÄN PERUNA-KEITTOA.
KYLLÄ SIINÄ AINAKIN 5 EUROA SÄÄSTYY, KUN OTTAA MIELUUMMIN TUOPIN LAGERIA, KUN SEISOVASTA PÖYDÄSTÄ RUOKAA.
MINÄ USKON, ETTÄ POLIISI HOLMAN KUNNIOTUS MENI 1000% PUTKEEN.
HÄNEN EI TARVI ENÄÄN PÄIHTEIDEN KÄYTTÄJIEN TAKIA STRESSATA PÄÄTÄÄN TÖISSÄ VAAN HÄN VOI KÄYDÄ TÖISSÄ SENTÄÄN VÄLILLÄ JUOMASSA VAIKKA KYLMÄÄ LAGERIA.
EN KYLLÄ TUOMMOSTEN LAGERIN KITTAAJA MIESTEN KANSSA ALA MILLEKÄÄN.
MINUSTA LAGERIN KUNNIOITTAMINEN ON MINUN PELASTUS, KOSKA KAIKKIEN TOISTEN PITÄÄ KUNNIOITTAA JA JUODA LAGERIA, MUTTA EI MINUN! - AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
Sehän on paljon halvempaa juoda RUOKATUNNILLA 1 TUOPPI KYLMÄÄ LAGERIA, KUN OSTAA SEISOVASTA PÖYDÄSTÄ RUOKAA.
YKSI TUOPPI LAGERIA VASTAA NOIN 4 PERUNAA ELI SEHÄN PERUNA-KEITTOA.
KYLLÄ SIINÄ AINAKIN 5 EUROA SÄÄSTYY, KUN OTTAA MIELUUMMIN TUOPIN LAGERIA, KUN SEISOVASTA PÖYDÄSTÄ RUOKAA.
MINÄ USKON, ETTÄ POLIISI HOLMAN KUNNIOTUS MENI 1000% PUTKEEN.
HÄNEN EI TARVI ENÄÄN PÄIHTEIDEN KÄYTTÄJIEN TAKIA STRESSATA PÄÄTÄÄN TÖISSÄ VAAN HÄN VOI KÄYDÄ TÖISSÄ SENTÄÄN VÄLILLÄ JUOMASSA VAIKKA KYLMÄÄ LAGERIA.
EN KYLLÄ TUOMMOSTEN LAGERIN KITTAAJA MIESTEN KANSSA ALA MILLEKÄÄN.
MINUSTA LAGERIN KUNNIOITTAMINEN ON MINUN PELASTUS, KOSKA KAIKKIEN TOISTEN PITÄÄ KUNNIOITTAA JA JUODA LAGERIA, MUTTA EI MINUN!Lopullinen ratkaisupäivä on vasta 3.3 ja minä työnnä enään nokkaani tähän asiaan.
Minusta tuntuu, että on jotain parempaa vielä tulossa kun tämän asian saa pois alta.
Joten kannattaa jäädä VENAILEEN niin, kuin ETELÄ SUOMESSA on tapana sanoa. - AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
Lopullinen ratkaisupäivä on vasta 3.3 ja minä työnnä enään nokkaani tähän asiaan.
Minusta tuntuu, että on jotain parempaa vielä tulossa kun tämän asian saa pois alta.
Joten kannattaa jäädä VENAILEEN niin, kuin ETELÄ SUOMESSA on tapana sanoa.Kunnian avulla voin siirtyä sinne mistä KUNNIAA ANNETAAN, mutta minä kyllä toivon että menee niin, kuin minä olen laskenut.
En minä kyllä takaisin ole tulossa vaikka minä voin joutua vielä KUNNIASTA täällä KÄRÄJÖIMÄÄN, koska tuon minä VOITAN. Ja minä saan myös syrjinnän läpi, mutta EI VOI MITÄÄN KOSKA TÄSSÄ KUNNASSA ASUU NIIN PALJON VIISAITA NAISIA JOTKA IHAN ITSE OPETTIVAT MINULLE MITEN KUNNIAA VAADITAAN.
EI MINUA VAATIA POISTUMAAN, KOSKA MINÄ OLEN SYNTYNYT IVALOSSA JA MINUN VANHEMMAT ASUVAT TÄÄLLÄ JA MINÄ ASUN HEIDÄN LUONA.
MINÄ SENTÄÄN NOUDATAN HALLITUKSEN SÄÄSTÖ OHJELMAA ELI ASUN NIIN EDULLISESTI, ETTÄ EN TARVI ASUMIS- ENKÄ MUISTAKAAN TUKIA.
TYÖMARKKINATUKI ON AINUT MITÄ SAAN.
MIELELLÄNI NOUDATAN, KOSKA MINÄ OLEN SYNTYNYT SUOMESSA JA KÄYNYT MYÖS TÖISSÄ. SUOMESSA ASUU PALJON IHMISIÄ JOTKA EIVÄT OLE SYNTYNEET SUOMESSA EIVÄTKÄ IKINÄ EDES KÄYNEET TÖISSÄ EIVÄTKÄ OLE EDES OSAA SUOMEN KIELTÄ VAIKKA SUOMEN KIELEN OPPII YHTÄ NOPEASTI MITÄ MUUTKIN KIELET. - AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
Kunnian avulla voin siirtyä sinne mistä KUNNIAA ANNETAAN, mutta minä kyllä toivon että menee niin, kuin minä olen laskenut.
En minä kyllä takaisin ole tulossa vaikka minä voin joutua vielä KUNNIASTA täällä KÄRÄJÖIMÄÄN, koska tuon minä VOITAN. Ja minä saan myös syrjinnän läpi, mutta EI VOI MITÄÄN KOSKA TÄSSÄ KUNNASSA ASUU NIIN PALJON VIISAITA NAISIA JOTKA IHAN ITSE OPETTIVAT MINULLE MITEN KUNNIAA VAADITAAN.
EI MINUA VAATIA POISTUMAAN, KOSKA MINÄ OLEN SYNTYNYT IVALOSSA JA MINUN VANHEMMAT ASUVAT TÄÄLLÄ JA MINÄ ASUN HEIDÄN LUONA.
MINÄ SENTÄÄN NOUDATAN HALLITUKSEN SÄÄSTÖ OHJELMAA ELI ASUN NIIN EDULLISESTI, ETTÄ EN TARVI ASUMIS- ENKÄ MUISTAKAAN TUKIA.
TYÖMARKKINATUKI ON AINUT MITÄ SAAN.
MIELELLÄNI NOUDATAN, KOSKA MINÄ OLEN SYNTYNYT SUOMESSA JA KÄYNYT MYÖS TÖISSÄ. SUOMESSA ASUU PALJON IHMISIÄ JOTKA EIVÄT OLE SYNTYNEET SUOMESSA EIVÄTKÄ IKINÄ EDES KÄYNEET TÖISSÄ EIVÄTKÄ OLE EDES OSAA SUOMEN KIELTÄ VAIKKA SUOMEN KIELEN OPPII YHTÄ NOPEASTI MITÄ MUUTKIN KIELET.Jos menee niin, kuin TOIVON niin minä siirryn HELSINKIIN KUNNIALLA koska minä olen Inarin kunnassa joutunut SYRJITYKSI VAIKKA MINÄ OLEN SYNTYNYT TÄÄLLÄ JA KUULUN VIELÄ SUOMALAISEEN VÄHEMMISTÖÖN.
EN MINÄ OLE TUO JOKA ALKOI VAATIMAAN KUNNIAA VAAN MINÄ ANNOIN KUNNIAA HEILLE, KOSKA HE OVAT SENTÄÄN HEITÄ JOTKA TUNTEVAT SEKÄ TIETÄVÄT KAIKEN.
TOINEN VAIHTOEHTO ON VAASA, MUTTA PITÄÄ MIETTIÄ ETTÄ ONKO VAASA PAREMPI VAIHTOEHTO KOSKA MINÄ OLEN VÄHÄN TÄMMÖNEN HURRIKAANI JOKA ON PYÖRINYT SIELLÄ SUN TÄÄLLÄ! - AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
Jos menee niin, kuin TOIVON niin minä siirryn HELSINKIIN KUNNIALLA koska minä olen Inarin kunnassa joutunut SYRJITYKSI VAIKKA MINÄ OLEN SYNTYNYT TÄÄLLÄ JA KUULUN VIELÄ SUOMALAISEEN VÄHEMMISTÖÖN.
EN MINÄ OLE TUO JOKA ALKOI VAATIMAAN KUNNIAA VAAN MINÄ ANNOIN KUNNIAA HEILLE, KOSKA HE OVAT SENTÄÄN HEITÄ JOTKA TUNTEVAT SEKÄ TIETÄVÄT KAIKEN.
TOINEN VAIHTOEHTO ON VAASA, MUTTA PITÄÄ MIETTIÄ ETTÄ ONKO VAASA PAREMPI VAIHTOEHTO KOSKA MINÄ OLEN VÄHÄN TÄMMÖNEN HURRIKAANI JOKA ON PYÖRINYT SIELLÄ SUN TÄÄLLÄ!HALUUKO JOKU LOOTAA?
- AnonyymiUUSI
Muuta Ksutokeinoon tai Hyippuvuorille
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 2533462
En voi jutella kanssasi
tietenkään, mutta täällä voin sanoa sinulle, että se sinun hiljaisuutesi ja herkkyytesi eivät ole heikkoutta. Ne ovat ih253434No nyt! Linda Lampenius jakoi sensuellin kuvan itsestä - "Olematon mekko" saa hieraisemaan silmiä...
Linda Lampenius täyttää tänään 55 vuotta. Eipä uskoisi kuvan perusteella. Onnea, onnea, onnea pop-artistille ja huippuvi282014Mites teillä keskustelut soljuu?
Oli tossa mun aloittamassa ketjussa eilen illalla aikamoinen show. Mutta toisaalta ainahan mä oon valitellut kun täällä2701696Shokki! Marko Paanaselle ei riitä 100 000 euron budjetti - Vaatii kesken remontin näin paljon lisää!
Hupsista, noinkos siinä sitten kävi, budjetti ei pitänytkään…! Eikä taida olla ihan eka kerta, näitähän sattuu... Onko141406Pystyt sille toiselle
Kertomaan ne salaisetkin asiat. Olette läheisiä. En tiedä kerrottu minusta. Tuskin kerrot. Puhutko sanaakaan. Toisaalta81399Venäjän rikollisen sodan juurisyyt
Koska edellinen ketju Venäjän rikollisen sodan juurisyistä oli niin suosittu, että se tuli pikaisesti täyteen eikä sitä3861231Annen grillin nousu ja konkka..
Olipa se nopea grilli bisnes..Voi voi sentään mitäs nyt tilalle?501149Kokoomus haluaa hoitaa flussat yksityisellä, jotta säästettäisiin rahaa ja aikaa
Mies hakeutui Terveystalo Kamppiin flunssaoireiden takia helmikuisena sunnuntai-iltana. Diagnoosiksi kirjattiin influens751015Huominen haastattelu
Huomenna 27.02 Torstaina. OLLI. SAHIMÄKI Järviradiossa haastateltavana kello 12:00 👏👏281007