Apua! en millään löydä ohjetta poron lavan tekoon??
poron lapa
2
6339
Vastaukset
- Lapin emäntä
jos käytät sähköuunia, niin laita lapa uunin ritilälle ja sen alle pelti. Lämpöä n. 100 astetta. Saa olla pitkään. Parempi vielä, jos sinulla on oikea leivinuuni, niin jälkilämmössä kypsyy yön aikana sopivaksi. Käytä kinkunpaistovuokaa ja jos näyttää, että liha kuivaa, niin laita jossain vaiheessa folioa päälle. Mitään suolaa tai mausteita ei poroon kannata laittaa, ettei lihan hieno maku peity. Porohan ei ole riistaeläin, joten siinä ei ole mitään riistan makua, joka pitäisi peittää niin kuin esim. hirvessä.
Säästä mausteet kastikkeeseen, jonka tarjoilet lihan kanssa. Katajanmarjat sopivat hyvin kastikkeen mausteiksi. Lisukkeista paras on variksenmarjahyytelö.- Riistariistana
Ei kai se "riistaeläimeksi" luokittelu makua muuta! Siellä ne ovat mettässä porot, hirvet, kauriit jne... Ja miksi sitten laittaa riistaa ruuaksi, jos maku pitää peittää, voi voi...??? Syökää kanaa!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881567
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla121440- 981390
- 691250
- 1161150
- 951137
- 69961
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n256958Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o18925- 37897