Minulla on muutama avomaankurkku ja haluaisin säilöä ne etikkakurkkujen tapaan. Mausteeksi ajattelin valkosipulia ja chiliä. Onko kenelläkään hyvää ohjetta, käykö omenaviinietikka vai pitääkö olla väkiviinietikkaa?
etikka/chilikurkkujen ohje?
1
1089
Vastaukset
- Sonja
Viime syksynä tein valkosipulikurkkuja ja hyvin maistuivat.
Ostin marketista ihan normaalin kurkkujensäilöntä maustepussin ja käytin väkiviinaetikkaa. Pussissa on teko-ohje, siinä muistaakseni suositellaan 2% etikkaa. Lisäsin valkosipulin ladontavaiheessa kurkkujen väliin. muistaakseni laitoin yhden kokonaisen valkosipulin kurkkukiloa kohti. (Me tykätään paljon valkosipulista.) Muista sulkea purkit tiiviisti. Kurkut tekeytyvät kahdesta viikosta kuukauteen.
Tänä vuonna laitoin taasen valkosipulikurkkuja, mutta kokeilin myös chilikurkkuja samalla periaatteella. Meillä kasvaa chilipaprika ikkunalla ja nappasin siitä yhden kiloa kohden. Yksi purkki ollaan aukaistu ja hyvältä maistuivat.
Varoitus! Tulee muuten ytyä!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881517
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101380- 751166
- 1151109
- 681085
- 75981
- 68905
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255900Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o12831- 33813