kellähän se hyvä ohje on kävin monta kiloa painavan kurpitsan penkistä siihen minun taito loppuu neuvokee ???
kurpitsan ohje
5
13854
Vastaukset
- tästä tykkään
Kurpitsapikkelsi:
1 kg kurpitsan lihaosaa; kuutioidaan 1 cm:n kuutioiksi (kuori kurpitsa ja poista siemenosa)
1 sipuli; kuutioidaan pieneksi
1 punainen paprika; kuutioidaan aika pieneksi
pala selleriä; kuutioidaan aika hienoksi
etikkaliemi:
4 dl etikkaa
4 dl vettä
4 dl sokeria
pala kanelia
muutama neilikka
- kiehauta etikkaliemi ja laita kaikki kuutioidut kasvikset liemeen kypsymään.
- keitä hiljalleen, kunnes kurpitsakuutiot ovat pehmeitä ja läpikuultavia.
- nosta kypsät kasvikuutiot reikäkauhalla tölkkeihin ja kaada lientä tölkki täyteen.
- säilytä viileässä; aika nopeasti syötävänvalmista.
Tästä minä itse tykkään. On raikkaan makuista, jotkut laaittavat ananasmehua liemeen, mutta on mielestäni äitelää eikä sovi kovin monen ruuan kanssa mielestäni. Voidaan syödä lisukkeeena ja lisätä salaatteihin. - titta.o
Joko sie, papparainen, olet saanut kurpitsasi laitettua?
Miulla on vielä yksi ohje, jos puuttuupi... - Kurpizza
Kurpitsa on hyvää ihan sellaisenaankin.
- imeläsuu
Haluaisin tehdä kurpitsapikkelsiä, jonka liemeen tulee ananasmehua. Pidän sen imelästä mausta, mutte olen hukannut ohjeeni, enkä osaa itse arvioida suhteita, siis paljonko etikkaa, paljonko mehua...tietäiskö joku?
- ESTERI 34
Tässä hyvä pikkelsin ohje !
2lkuutioituja kurpitsa kuutioita
3dl etikkaa
6dl ananasmehua
600g sokeria
sitruuna
kanelitanko
kok neilikkaa
Tosi hyvä nytkin tein 8 l annoksen .Suosittelen .
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742922
- 642773
- 681812
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171659- 241647
- 201590
- 191508
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249