Voiko joku neuvoa miten tedään kirsikkalikööriä?
Olen hukannut reseptin.
Kirsikkaliköörin valmistus
1
6281
Vastaukset
- jos siitä ei tee vaikeaa
Tässä yksi helpoimmista, ja nimen omaan Suomalaisille hieman happamille kirsikoille sopiva.
1.5 l kirsikoita, noin kilo
5 dl sokeria
0.75 pullo kirkastaviinaa, mielellään 60%
Pese ja halkaise kirsikat ja poista kivet. Laita kirsikat ja sokeri riittävän isoon kannelliseen lasitölkkiin sekoita keskenään ja kaada viina päälle. Anna olla rauhassa valoisassa paikassa 3-6 kk. Suodata hedelmäliha pois ja pullota, valmista tuli. Valmis likööri säilyy hyvin jos alkoholia on riittävästi, tämän vahvuus on noin 25% ja sokeripitoisuus suunnilleen sama 25 %
Yleensa tämän vahvuiset liköörit sisältävät sokeria noin 25-35 % Sokeria ei kannata laittaa tolkuttomasti, se vain kiteytyy astia pohjalle.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 903265
- 883043
- 681872
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä191842- 301767
- 211701
- 241687
Pettymys! Tähdet, tähdet -kisassa tämä erikoisjakso pois - Pistänyt artistit todella lujille!
Tähdet, tähdet -kisa on edennyt genrestä toiseen. Mutta erästä monen toivomaa erikoisjaksoa ei tällä kaudella nähdä. Voi341379- 481327
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91319