Hei
Olen aikeissa tehdä valkoherukka-omenaviiniä.
Kun omenoita tarvitaan muutama kilo, sen käsittelyssä menee aikaa. Täytyy poistaa siemenkodat ja mahdolliset huonot kohdat.
Olisiko parempi silputa omenat suoraan veteen, etteivät ne tummuisi? Onko tummumisella tässä yhteydessä mitään merkitystä?
Voinko heittää joukkoon vielä pakkasesta edellisen vuoden sokeroimatonta omenasosetta, jonka olen itse valmistanut ja siinä ei ole mitään säilöntä- ja lisäaineita?
Kiitos etukäteen mahdollisista vastauksista.
Omenoiden tummuminen
viininvalmistaja
1
640
Vastaukset
- helpointa
viinin teossa.Laita ne omenat ja sose päälimmäiseksi mehumaijaan ja mehusta.Omenoita ei tarvitse kuoria eikä siemenkotia poistaa,kun mehua tekee.Käytä siiviläpussia jos laitat marjoja joukkoon.
Minä teen omenoista tuoremehua mehuasemilla,joissa se myös pastoroidaan.Mehusta on hyvä tehdä viiniä.Rusinoita olen käyttänyt seassa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 873196
- 883033
- 681862
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä191822- 281722
- 211691
- 241687
Pettymys! Tähdet, tähdet -kisassa tämä erikoisjakso pois - Pistänyt artistit todella lujille!
Tähdet, tähdet -kisa on edennyt genrestä toiseen. Mutta erästä monen toivomaa erikoisjaksoa ei tällä kaudella nähdä. Voi331345- 481327
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91309