Voiko osan jauhoista korvata fibrex sokerijuurikaskuidulla? Jostain luin, että turpoaa paljon nesteessä ja jos käyttää niin ei tarvitsisi niin paljon jauhoja? Voisko siis miten soveltaa vaikka seuraavaan reseptiin?
2,5 dl vettä
25 g hiivaa
1 tl suolaa
2 dl hienoksi raastettua porkkanaa
7,5 dl jauhoja
(2 rkl öljyä)
Nesteeseen pitäisi siis ensin laittaa tuo fibrex ja antaa hetken turvota? Onko joku tietoinen asiasta?
Fibrexin käyttö taikinaan
Jauhoja vähemmän
1
1158
Vastaukset
- skäribo
Pussin kyljessähän on selkeät ohjeet. Vai oletko heittänyt pussin pois?
Kehotetaan turvottamaan 10 min. Jauhoja 11 dl, Fibrexiä 2½dl. Siitä voit laskea suhteen. Vettä laittaisin ehkä vähän vähemmän, koska porkkanaraasteesta tulee nestettä. Nestettähän voi lisätä leipoessa, jos taikina vaikuttaa liian kuivalta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682640
- 622582
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096