rakastan pinaattia tosi paljon ja voisin syödä pinaattikeittoa varmaan joka päivä. no, sitä tässä kyselen että millä ihmeellä saan pinaattikeitosta sakeaa, kun sitä ei nyt enää jauhoilla suurustetakkaa? haluan keitosta sellaista hiukan paksumpaa tai ainaki maitoa paksumpaa.
pinaattikeitto
11
5385
Vastaukset
- itse kans
Hei ! Itse pidän myös paljon pinaattikeitosta, ja ostan sen valmiina pakastealtaasta, pirkka, rainbow tms. hinta n. 1€, ei kannata itse värkätä ja on varmasti tasalaatuista, pitää vaan muistaa ottaa muutama tunti ennen ruokailua pakkasesta pois, ettei tarvi väkisin mikrolla sulatella, siinä mennee hermot.
- vaan
mutta en nyt kysellyt keiton hintoja vaan sitä miten teen sen vhh tyylillä. et tainnut oikein tajuta
- Kiril
vhh ruokavaliolle. Siinä on vehnäjauhoa ja sokeria. Katso tuoteseloste:
Ainesosat: vesi, pinaatti (11 %), maitojauhe, vehnäjauho, voi, suola, sokeri (0,5 %), rypsiöljy, stabilointiaineet (E 412, E 410). Suolapitoisuus 0,7 %. - nämä lisäaineet!
Kiril kirjoitti:
vhh ruokavaliolle. Siinä on vehnäjauhoa ja sokeria. Katso tuoteseloste:
Ainesosat: vesi, pinaatti (11 %), maitojauhe, vehnäjauho, voi, suola, sokeri (0,5 %), rypsiöljy, stabilointiaineet (E 412, E 410). Suolapitoisuus 0,7 %.E 412 guarkumi stabilointiaine
Valmistetaan guarkasvin (Cyamopsis tetragonoloba) siemenistä.
E 410 johanneksenleipäpuujauhe stabilointiaine Valmistetaan johanneksen leipäpuun siemenistä. - Valhe
Pinaattikeitto sisältää tyydyttyneitä rasvoja ja aiheuttaa syöpää, varsinkin suomessa valmistettu. Sisältää kaiketi vaarallisia trans-rasvoja.
- kokeillut
juustoa. Esim Koskenlaskija on aika miedon makuista 0 hiilarista ja sakeuttaa aika kivasti.
- Grive
arrowjuuri
- pp69
Itse olen mieltynyt saksalaisen halpaketjun pakaste pinaatti keittoon,se on paksumpaa kuin pirkka tai rainbow.Keittoon lisään vielä aurajuustoa,ripaus valkosipulijauhetta ja keitetty kananmuna,nam pitää nälän loitolla pitkään.
- jatusa
suurustetaan munankeltuaisella. Sopii vallan mainiosti vhh-ruokavalioon.
- spinaatti
miten suurustus taphatuu? vispaatko vaan keltuaisen joukkoon, ja missä vaiheessa? ja montako kelt litraan nestettä? anteeksi tietämättömyyteni...
- jatusa
elikkäs: suurustus kuumaan maitoon/kermaan: sekoita keltuaiset pieneen määrään esim. maitoa ja lisää kuumaan seokseen sekoittaen.
Suurustus kylmään: sekoita keltuaiset kylmään maitoon/kermaan ja kuumenna koko ajan sekoittaen.
Keltuaisten määrästä en tarkkaa osaa sanoa, kokeilemalla oppii, itse laitan puoleen litraan n. 3-4 keltuaista, riippuu kuinka paksua haluaa. Ja sitten se suola juttu, eli ei suolaa liian kuumaan keittoon alkaa herottua, vaan annetaan hiukan jäähtyä ja sitten vasta suola.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682580
- 622542
- 681752
- 241557
- 201480
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91420- 151352
- 381203
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81147- 251076