Tuumasin tytölle tehdä välillä kokeeksi tattaripuuroa ja eikun vesi kiehumaan ja jauhot vispaten sekaan..vispaan...vispaan..vispaan.. paakut on ja pysyy. Eihän sellasta klimppisoppaa voi kukaan syödä!!! Puuro viemäriin ja uusi yritys...vesi kieuhuu...pyysin ukon pitämään kattilasta kiinni että saan vispata kunnolla ja vispaan...vispaan...PAAKKUJA!!! Siis ei voi olla yhden puuron teko noin vaikeeta!!! Kuinka siis työ taitavat tattaripuuron tekijät sen teette?? Sauvasekoitin käyttöön vai??? ps. tyttö sai siis vaan kaurapuuroa...ilman klimppejä :)
tattaripuuro ja ne paakut!
5
2425
Vastaukset
- vähitellen
vähitellen
- keino
on vispata kylmään nesteeseen ja pikku hiljaa siittä lähteä lämmitteleen ei tule paakkuja, niinsanotusti kokoneste saostuksella...
- velliäiti
keino kirjoitti:
on vispata kylmään nesteeseen ja pikku hiljaa siittä lähteä lämmitteleen ei tule paakkuja, niinsanotusti kokoneste saostuksella...
Juu näinhän se onnistu...eipä juolahtanut itselle mieleen hmm... Saatiinpahan nyt maistella tattaria ilman klimppejä ja hyvin näytti maistuvan.
- rotissööri
kokeile jauhojen asemesta tattariryynejä. Sama maku ja yhtä terveellsiä, mutta eivät paakkuunnu. Minä käytän tattariryynejä usein myös riisin asemesta lihan tai kanan lisukkeena.
- Anonyymi
Kyllä paakkuuntuu ryynitkin!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732785
- 632684
- 681792
- 241637
- 201560
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä101505- 151402
- 481257
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91219