Näytetään suomalaista

Elintasoo

Otetaan kaikki mukaan mikä kuuluu lomaan.Piruako sitä jotain kuollutta kissaa jyrsii kun voi pistellä kunnon pihviä.Eli ajatuksena pysyä terveenä koko loman,lisäks kunnon safkat,kun itse tekee omista värkeistä.Ne jotka haluaa järsiä paikallisia keksintöjä järsikööt ja huutakoot ,kyl oli härkä erikoisen makusta.ja hyvää.Kameliahan se pääosin on.

15

777

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiaa se

      nyt tuli asiaa kerrankin.

      • 2007

        En kyllä omia värkkejä lähtisi jyrsimään. Kamelikin käy jos muuta ei ole.
        Aloittajakin on käynyt syömässä alkaneen uuden vuoden 2007 kunniaksi ihan pihvin.


    • Hyvin maustettuna

      Syötävää ja loppuviimeksi ihan hyvää.Afrikasta tuota varmaan tulee,olisko marokosta.Toivotaan ettei kylmä ketju ole katkennut montaa kertaa.

      • höpö höpö

        sillä rotan lihaa se on ja iekä tarvitse tuoda mistään...niitä on joka paikassa ja pataan vaan ja suomipoika syö ja maksaa ja juo....


      • Sonneja ei näy
        höpö höpö kirjoitti:

        sillä rotan lihaa se on ja iekä tarvitse tuoda mistään...niitä on joka paikassa ja pataan vaan ja suomipoika syö ja maksaa ja juo....

        Misään,eli sieltä ostetaan mistä halvimmalla jne.


    • kannataa maistaa

      Kanarian ravintoloissa tarjolla oleva liha on tietääkseni tuontilihaa, mutta ihan laadukasta.
      Kalaruuat ovat taatusti paikallisia ja niitä kannattaa maistella. Rape, Lenguando, Sama ja niin edelleen. Samoin äyriäiset ovat paikallista herkkua. Kani- ja kanaruuat kanarialaisittain ihan parasta herkkua. Samoin kanarialaiset keitot ja pikkunälkään tapakset.

      Mitä järkeä on siirtää kotikeittiö kanarialaiseen hotellihuoneeseen, jos voi mennä valmiiseen pöytään nauttimaan paikallisista antimista. Jos lihan syönti hirvittää, pakkoko sitä on popsia. Vaihtoehtoja löytyy. Minä nyt en punaista lihaa syö muutenkaan, että ongelma laatuasioiden kanssa ei ole ajankohtainen.

      Kiinalaisten buffetit on laadukkaita ja edullisia, esim. Cruzin Dragon de Orossa hintaan 5,80 saa mahtavan aterian.

      Hyvää matkaa hotellikeittiöön, siellä se loma menee mukavasti!

      • ookke-kara

        Liha tuodaan pää-asiassa Etelä-Amerikasta, Argentiina on suurin ja kuuluisin lihankasvattaja, liha on hieman erilaista kuin suomalainen, kymmenen kertaa poikinut lehmänkanttura, sitä vaan mukaan kanarialle ja lenkkiä, on vihanneskin omasta takaa. Muutama jalostajan hernekeitto purkki vielä mukaan, niin avot siitä ei ruoka enää parane. Todellinen reissaaja ottaa vielä kilju värkitkin mukaan, kolmessa päivässä on "poika" jo juotavaa, pitäkööt paikalliset viinilitkunsa suomipoika ei niihin sorru. Onneksi joissakin lomakohteissa on näitä suomi-kuppiloita, saa ehtaa kotimaista keskiketterää. Parasta on kuitenkin pysytellä kotimaassa, voi istua tietsikan vieressä ja tehdä virtuaalimatkaa, HK-sinistä ja Turun sinappia on vieressä, ja pullo Karhua(olen porilainen), vaimo rakas käy välillä hakemassa täydennystä, ettei eväs lopu kesken "matkaa".


      • edellinen kirjoittaja
        ookke-kara kirjoitti:

        Liha tuodaan pää-asiassa Etelä-Amerikasta, Argentiina on suurin ja kuuluisin lihankasvattaja, liha on hieman erilaista kuin suomalainen, kymmenen kertaa poikinut lehmänkanttura, sitä vaan mukaan kanarialle ja lenkkiä, on vihanneskin omasta takaa. Muutama jalostajan hernekeitto purkki vielä mukaan, niin avot siitä ei ruoka enää parane. Todellinen reissaaja ottaa vielä kilju värkitkin mukaan, kolmessa päivässä on "poika" jo juotavaa, pitäkööt paikalliset viinilitkunsa suomipoika ei niihin sorru. Onneksi joissakin lomakohteissa on näitä suomi-kuppiloita, saa ehtaa kotimaista keskiketterää. Parasta on kuitenkin pysytellä kotimaassa, voi istua tietsikan vieressä ja tehdä virtuaalimatkaa, HK-sinistä ja Turun sinappia on vieressä, ja pullo Karhua(olen porilainen), vaimo rakas käy välillä hakemassa täydennystä, ettei eväs lopu kesken "matkaa".

        Sinne on taas tarkoitus suunnistaa kesäkauden aloitukseen viimeistään Vapun tienoilla. Ollaan kesäasukkaina Preiviikissä ja ikävä tiluksille on jo kova. Meren tuoksu tuntuu jo nenässä tätä kirjoittaessa..


    • luineen pataan

      Voi näyttää suomalaisesta epäilyttävältä, kun täällä syödään kariniemen valmiita fileitä.
      Lihaa tosin näissä kaneissa ei paljoa ole.
      Espanjahan on pihvi maa. Olen saanut hyvää härän filettä siellä ja porsaanliha on mielestäni parempaa kuin Suomessa, pitää olla tietenkin ihan kypsää.

      • viimeinen.asiakas

        Kyllä kanariallakin lihaa tuotetaan ja ihan samanlainen sika se siellä kasvaa kuin suomessakin. Paikallisia ravintoloita kannattaa suosia suomalaisten ökypaikkojen sijaan. Olimme kerran kuparipannussa syömässä ja vasta jälkeenpäin tajusimme että liharuoat maksoivat kuparipannussa viisi kertaa sen mitä paikallisten herkullisissa liharavintoloissa. Lisäksi juomat olivat noin 5 kertaa kalliimpia kuin paikallisten viihtyisissä ravintoloissa


    • vai.pihvimaa20

      Kyllä suomalainen ruoka vaan on hyvää!

      • Toluca

        Juu ja vanhat ketjut paljastaa monta asiaa!
        Missähän lienee kovasanainen ookke-karakin?


    • Aallonmurtajassa??

    • VirallinenValvoja

      Ja taas...2007...

    • SuomalainenKameli

      Kamelin liha on tosi hyvää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 kuoli kolarissa

      Kenen vastuulla tienhoito? Sohjoa ja vettä tie täynnä. Oliko säästetty tienhoidossa? Järkyttävä onnettomuus.
      Joensuu
      266
      10746
    2. Suomea odottaa karu kohtalo

      Mitäs menitte uhkailemaan ja leikkimään kovaa. Ei mitään mahdollisuuksia Venäjää vastaan.
      Maailman menoa
      405
      2934
    3. Nainen, moraali on koetuksella sun kanssa

      Koen nyt olevani rappiolla ja kyllä, omaa syytäni ja itsekontrollin puutetta, mutta olethan kyllä puoleensavetävä, ettei
      Ikävä
      92
      1678
    4. Kerro mistä alkaen

      Se ihastuminen alkoi? Mikä vuosi?
      Ikävä
      87
      1671
    5. Mikä on lempikuvasi

      Kaivatustasi?
      Ikävä
      80
      1496
    6. Kuka on oikein

      Kaivattusi?
      Ikävä
      64
      1409
    7. Bachelor-Joonas tapasi Monican isän - "Appiukko" antoi koulutusta vävypojalle - Katso kuvat tästä!

      Joonas ja Monica ovat pitäneet yhtä Bachelor Suomi -kuvausten jälkeen. Tämä todistaa, että tosi-tv:ssä voi syntyä rakkau
      Suomalaiset julkkikset
      8
      1379
    8. Gallup: Mitä mieltä olet uudesta Putous-kaudesta: hyvä, keskinkertainen, huono?

      Putous on saanut kuraa niskaan mm. kaksimielisistä jutuista. Ohjelma on lasten suosikki ja lapset toistelevat hokemia ti
      Tv-sarjat
      58
      1353
    9. Tosiaankin, jos julkaisette täällä henkilötietoja

      Minkäänlaisia, se on poliisiasia. VPN, proxy- tai julkinen yhteys ei salaa mitään. Poliisi pystyy jäljittämään ja saamaa
      Ikävä
      102
      1294
    10. Olet upea nainen

      Upea nainen oot.
      Ikävä
      36
      1196
    Aihe