Prusmulju on perinneruokaa Varsinais-Suomesta. Oikeasti se on jauheliha-perunaalaatikkoa. Siinä viipaloidaan kuoritut perunat, paistetaan jauheliha ja ne laitetaan suolan ja pippurin kanssa kerroksittain uunivuokaan ja munamaidon kanssa paistumaan.
Hyvää ja helppoa!
prusmulju
hauska nimi
1
2867
Vastaukset
- vanha kokki
Poikkeaa jossainmäärin teilläpäin tehdystä, sillä siinä jauhelihan asemesta käytetään palvattua sianlihaa joka hakataan pieneksi silpuksi. Perunat silputaan peukalonpään kokoisiksi kuutioiksi. Ainekset ladotaan kerroksittain ja päälle kaadetaan munamaito. Maustetaan suolalla ja hienonnetulla maustepippurilla, sekä hienoksi hakatulla sipulilla.
Vuokaa paistetaan uunissa 175 lämmössä, kunnes munamaito on hyytynyt. Kelpo ruokaa, tehtiinpä kummalla tavalla hyvänsä.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742902
- 642763
- 681812
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171649- 241647
- 201590
- 191488
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249