Löysin ihanan marenkikakun ohjeen ja perjantaiksi olisin ehkäpä sitä tekemässä..
Ainoa pulma on se että onko tuo kakku sellanen mikä pitäisi HETI tarjota?
Tuolla on ohje ---> http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptihaku/resepti/?id=89&rname=marenkikakku
Jos yhtään on aavistusta voinko tehdä "pohjat" valmiiksi jo ed. päivänä ni kerroppa ihmeessä! :)
marenkikakku
4
3231
Vastaukset
- siltä
..että nuo pohjat voisi hyvinkin tehdä etukäteen! Säilyyhän tavallinenkin marenki pitkään kuivassa paikassa ja tiiviissä rasiassa. Tee siis pohjat tänään ja täytä vasta huomenna hetki ennen tarjoilua! Täytettynä ei siis säily pitkiä aikoja kovin edustavana, veikkaan mä...
- Vissinii
Olen käyttänyt vuoden vanhaa marenkipohjaa, joka on säilytetty kuivassa kaapissa, kakkulaatikossaan ,ja täysin kelvollista!
Jos täytät sen esim. marjoilla maustetulla kermaviilikerroksella, täyttö vähän ennen tarjolle panoa,ylimpään kerrokseenkin vielä sosetta ja koristeellinen marjakerros tarttuu siihen kauniisti.
- Brita-kakusta
Tuommoiset pohjat voi hyvin tehdä etukäteen edellisenä päivänä, pitää vaan miettiä missä ne säilyttää, ettei marenki ala imeen kosteutta ja sitkistyyn, sen kuuluu olla rapeaa.
Täytä kakku kosteilla aineksilla vasta tarjoilupäivänä, eikä silloinkaan 10 tuntia etukäteen. - kiara12
Pohjan voi tehdä etukäteen. :) Kannattaa muuten testata tätä: https://www.suomela.fi/pientalon-herkkusuut-paasiaisen-marenkikakku/
Sopii hyvin pääsiäiseen. ;)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692663
- 632614
- 681772
- 241597
- 201530
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251106