Kuka haluaa päästä helpolla ruoanlaitosta, tässä eräs käypänen malli.
Ota yksi kokonainen pakaste broileri, sulata se ja mausta seuraavasti;
Hiero linnun pintaan oliiviöljyä, suolaa, mustapippurirouhetta ja oreganoa. Laita linnun sisään pari laakerinlehteä, suolaa oreganoa ja persiljaa. Täytä linnun sisusta
valkosipulin kynsillä, joko kuorituilla tai kuorimattomilla. Sulje takapää kinttujen ja hammastikkujen avulla, kintut pitkin kylkiä. Voit myös sitoa puuvillalangalla. Laita lintu 175 asteiseen uuniin, anna ruskistua ja pudota hieman lämpöä eli 150 asteeseen. Anna linnun kypsyä kunnolla, eli ainakin puolitoista/ parituntia.
Tarjoa juuri paistetun patongin ja punaviinin kera. Nauti myös pehmenneet, maistuvat valkosipulin kynnet.
Varsin suosittu espanjassa, tarjotaan yleensä Polleterioissa.
Valkosipulibroileri
vanha kokki
1
1289
Vastaukset
- jäljillä
ollaan,mulla on vaan lisänä sitruunaa ja yrttinä rosmariinia.Paistoaika liki kolmekin tuntia noin 150 asteessa.Ja ollaan isännän kanssa sit vielä niin malttamattomia,että syödään ihan siitä vaan kana pois,ilman lisukkeita.Niin juu,ohjeeseen kuuluu meillä aika rutkasti voita,kanaa valellaan silloin tällöin vuoan pohjalle muodostuneella liemellä.Tämä on meidän kahdenkesken nautinto-ruoka.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881527
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101390- 751306
- 681226
- 1151119
- 75991
- 68915
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255910Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o12851- 33833