Tässä marinointiliemi ankalle, hanhelle ja kananpojanrinnalle:
appelsiinejä, peperonia, balsami-etikkaa, oliiviöljyä, sinappia,Asia-soosia ja mausteita oman maun mukaan(valkosipulia, pippuria myllystä, curkumaa, kaikkia kohtuullisesti).
Purista mehu appelsiineista, lisää muut aineet.
Linnun rinnan nahkapuoli viilloitetaan ruuduisi.
Lintu marinaadiin, vähintään 4 tuntia, mieluummin yön yli. Grillataan tai paistetaan 10 minuuttia nahkapuoli alaspäin, sitten toinen puoli.Kokeilemalla hyvä tulee.
Marinaadi
ankalle, hanhelle, kananpoj...
2
1223
Vastaukset
- eikä hanhea
eikä oikeastaan kunnon kananpoikaakaan kannata marinoida, mutta suomalaista broileria kyllä. Vaan ehdottomasti omalla marinadilla, eikä ostaa valmiiksi marinoituna (= pilattuna).
Joo, ei näitä kannta marinoida vaan tuon - melko tujeen itämaisen tujauksen - kannattaa pikemminkin penslata valmiin lihan pintaan. Tällöin lihallekin jää vielä joku mahdollisuus maistua muulle kuin marinadille. Lopusta voi sitten keittää vaikkapa soossin ankalle ja lisäkkeille.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881527
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101390- 751306
- 691230
- 1151119
- 75991
- 68915
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255910Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o12861- 34836