olisko kellään hyvää ohjetta riekon valmistukseen, siis kokonaisena uunissa
riekko
4
2770
Vastaukset
- ruisleipää
Riekko ja pyy ei tarvi yhtään mitään lisukkeita! Kunhan ne on tuoreena valmistettu! Kaikenlainen riiputtaminen ja viivyttely kannattaa unohtaa.. Pieni riista on valmistettava oitis pyynnin jälkeen ,kuten kalaruoat!
- jo vain
Jos raskisit puolittaa sen riekon. Joko halkaisemalla tai toisin. Tämä siksi. että seuraava ohje toimisi oikeen. Siinä nimittäin on suotavaa, että lihat olisivat upoksissa.
Siis. Aseta riekko pataan (miel valurautaiseen)nokare voita padan pohjalle, riekko sinne ja ripaus suolaa päälle.Älä unohda linnun maksaa (hienonna vaikka haarukalla sekaan) Tämän jälkeen ripottelet kokonaisen Koskenlaskijapakan nokareina pataan. Lisää pataan (miel väkevää) puolikas omena raastettuna sekaan. Kansi päälle ja pata 175 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.Mukana valmistuu samalla upea kastike. Myös joku miedonpimakuinen sulatejuusto sopii. Saat taatusti yhden elämäsi upeimmista linturuoista.
Laittaminen onnistuu myös paistopussissa.- affen82
toi vaikutti aika hyvälle. tarvii kokeilla
- affen82
oli muuten erittäin hyvää! aika voimakkaan makunen, tohon reseptiin halusin lisätä viel puolukka survoksen lautaselle. sopi erittäin hyvin noin voimakkaan riistan kans
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881527
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101390- 751306
- 681226
- 1151119
- 75991
- 68915
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255910Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o12851- 33833