Kysynkin, kun nyt tulee kupla minuutissa, viini on sameaa mutta oikein pehmean makuista, hedelmainen maku, hieman hiivainen, etta kuinka pysaytan kaymisen ja tarvitseeko jotakin sulfiittia/hapoketta laittaa sekaan ja mika on niiden funktio?
Joisin itse kylla tuollaisenaankin mutta poytaan sita ei kehtaisi laittaa noin sameana.
Kiitokset oikein veikanneille.
Omenaviini kaynyt
3
517
Vastaukset
- nyt sitten
lappoaisi viinisi toiseen astiaan ja lisäät käymisenpysäyttäjän ja kirkasteen, tai annat kirkastua itsestään? vai voikohan sen pysäyttäjän lisätä sekoittamatta, tällöin ei viiniä tarvitsisi tässä vaiheessa lapota...
- tiedosta, joo
laitoin pysayttimen ja se loppu kuin seinaan, aine tosiaan kirkastuu itsestaan. sankon pohjalle jai omituinen ikaankuin hiivakerros, onko se kuollutta hiivaa?
Kaadoin sen pois, pullotin litkut ja ompa pehmea maku jo tassa vaiheessa. Kirkastetta en laittanu, maku on jo kohdallaan, myoskaan mitaan hapoketta en laittanut. Ei saily kuitenkaan uuteen vuoteen saakka. - Äh ja puh
tiedosta, joo kirjoitti:
laitoin pysayttimen ja se loppu kuin seinaan, aine tosiaan kirkastuu itsestaan. sankon pohjalle jai omituinen ikaankuin hiivakerros, onko se kuollutta hiivaa?
Kaadoin sen pois, pullotin litkut ja ompa pehmea maku jo tassa vaiheessa. Kirkastetta en laittanu, maku on jo kohdallaan, myoskaan mitaan hapoketta en laittanut. Ei saily kuitenkaan uuteen vuoteen saakka.On kyllä pohjanoteeraus viinin tekemisessä! Tuota en kehtaisi tarjota kellekään. Olet kaiketi sen jo litkinyt...
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732795
- 632684
- 681792
- 241637
- 201560
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä101515- 151402
- 481267
- 381243
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91229