Nyt on aika selvittää miksi kilju on (muka) vaarallista!
Eli, katsotaan vesi sokeri-hiiva-kiljua. Kaikki tarvittavat aineet ja välineet ovat puhtaita. Vesi-sokeri seos käytetään pikahiivalla. Mikä siis tekee kiljusta vaarallista? Mitä huomattavan vaarallista sinne syntyy? Miten vain vedestä, sokerista ja hiivasta voi syntyä tappava myrkky (ei kiitos viisasteluille etanolista), kyllähän esim. viinissä ja oluessakin käytetään täysin samoja aineita, plus että niissä on vielä paljon enemmän niitä!
Nyt rationaalisia vastauksia perusteluineen!
Todistakaa kiljun vaarallisuus!
mahollinenkiljuttelija
2
451
Vastaukset
- speedy*
mistä voi ostaa "pikahiivaa" ? ?
- luomua
jos käyttää korvikkeena luomuporkkanamehua, kuinka nopeasti alkaa muuttua oranssiksi ettei tarvitse muuttua keltaiseksi, jos haima sanoisi poks - mieluummin oranssiksi kuin keltaiseksi
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732785
- 632684
- 681792
- 241637
- 201560
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä101515- 151402
- 481257
- 381243
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91219