Freesaa voissa sipuliviipaleet. Laita päälle vettä ja heitä perään pari lihaliemikuutiota. Anna hautua pari- kolme tuntia miedolla lämmöllä. Huolehdi, ettei neste pääse haihtumaan. Voitele valurautapata voilla ja kaada sipuliseosta puolet pataan ja päälle mustaleimaista emmental juustoraastetta ja loput sipulit ja taas juustoa. Uuniin ja tunti haudutusta. Ihanaa ja voi syödä vaikka kuinka paljon:)
Sipulikeitto
14
2081
Vastaukset
- keittoon
aivan tuli vesi kielelle lukiessani mutta kerrotko sipulimäärän.Kiitos.
- Nuinikkaa
3-4 Sipulia ruokailijaa kohti.
- kynsilaukkaa
makua saa myös, jos lisää valkosipulia. Ja Pariisin torilla saa aamutuimaan myös konjakilla maustettua sipulikeittoa.
- tarkista
ettei liemikuutiossa ole tärkkelystä, yleensä nimittäin on. Noita fondikuutioita sitten on, joihin ei tärkkelystä ole lisätty.
- Vinkki...
Liemi valmisteista yleensäkin kannattaa valita lisäaineettomat luomu kasvisliemet. Kaikki muut on tehty lähes pelkistä lisäaineista ja lihaliemissä on käytetty juuri niitä ruhon osia mistä hullun lehmän taudin saa varmimmin.
- vain sen hinta
Vinkki... kirjoitti:
Liemi valmisteista yleensäkin kannattaa valita lisäaineettomat luomu kasvisliemet. Kaikki muut on tehty lähes pelkistä lisäaineista ja lihaliemissä on käytetty juuri niitä ruhon osia mistä hullun lehmän taudin saa varmimmin.
luomussa on hyvää vain sen hinta; kaikki muu onkin sitten huuhaata.
- mut...
vain sen hinta kirjoitti:
luomussa on hyvää vain sen hinta; kaikki muu onkin sitten huuhaata.
Luomu liemi valmiste on vain ainoa missä ei ole keinoaineita makua lisäämässä. Käy muukin lisäaineeton, mutta itse en ainakaan ole löytänyt.
- tämä ~
valtavan pitkä kypsennysaika?
- Laatutietoinen nautiskelija
Se oli aikoinaan yleismaailmallinen käsite. Valitettavasti sitä ei enää ole, kuten ei hallejakaan. Pariisin torien sipulikeitosta ei minulla ole harmainta aavistusta, kun en ole niitä milloinkaan maistanut. Missähän päin ja millä torilla, niitä toreja kun on useita. Mutta siihen omatekoiseen, mitä tuolla joku kertoi tehneensä, aivan varmasti tulee tuolla tavoin maukasta, mutta lisääppä keitokseesi mustapippurirouheen lisäksi hyppysellinen rakunaa hienonnettuna, voila, sekä viimeiseksi paahdettua leipää pinnalle, ennen uuniin laittoa.
- . . .
Laatutietoinen nautiskelija kirjoitti:
Se oli aikoinaan yleismaailmallinen käsite. Valitettavasti sitä ei enää ole, kuten ei hallejakaan. Pariisin torien sipulikeitosta ei minulla ole harmainta aavistusta, kun en ole niitä milloinkaan maistanut. Missähän päin ja millä torilla, niitä toreja kun on useita. Mutta siihen omatekoiseen, mitä tuolla joku kertoi tehneensä, aivan varmasti tulee tuolla tavoin maukasta, mutta lisääppä keitokseesi mustapippurirouheen lisäksi hyppysellinen rakunaa hienonnettuna, voila, sekä viimeiseksi paahdettua leipää pinnalle, ennen uuniin laittoa.
Kyllä VHH:lla on edelleen ideana vähentää sitä leivän käyttöä, eikä keksiä keinoja jolla sitä voisi lisätä.
- kultaseni...
. . . kirjoitti:
Kyllä VHH:lla on edelleen ideana vähentää sitä leivän käyttöä, eikä keksiä keinoja jolla sitä voisi lisätä.
Määrät ratkaisee;-D
- VHH-peikko
kultaseni... kirjoitti:
Määrät ratkaisee;-D
Miksi täällä jälleen tyrkytetään leipää VHH:hon kuuluvaksi? Seuraavaksi varmaan perunaa ja riisiä.
Menkään takaisin sinne kasvisruokapalstallenne. - Laatutietoinen nautiskelija
VHH-peikko kirjoitti:
Miksi täällä jälleen tyrkytetään leipää VHH:hon kuuluvaksi? Seuraavaksi varmaan perunaa ja riisiä.
Menkään takaisin sinne kasvisruokapalstallenne.En huomannut olevani fanaatikkojen reviirillä, pardon!
- VHH-peikko
Laatutietoinen nautiskelija kirjoitti:
En huomannut olevani fanaatikkojen reviirillä, pardon!
mene jonnekin muualle häiriköimään.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732785
- 632684
- 681792
- 241637
- 201560
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä101505- 151402
- 481257
- 381233
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91219