Olen tehnyt itse VHH suklaata seuraavasti. Paistinpannulle voi kokookosrasva seosta reilusti ja sekaan maapähkinöitä karkeaksi rouhittuna, myös reilusti joita rasvassa kuumennetaan hetki ja lopuksi ripaus vaniliinia ja kaakaojauhetta muutama lusikallinen (kunnes kauniin ruskeata) sekoitetaan hyvin. Seos kaadetaan laakeaan matalareunaiseen astiaan joka on vuorattu voipaperilla n.1cm paksuinen kerros ja laitetaan kylmään jäähtymään. Kylmänä "suklaata" voi paloitella kuin Fazerin sinistä ikään ja on kivaa naposteltavaa kermakaakaon kera.
Pähkinä
"suklaata"
3
1402
Vastaukset
- Helga H.
onko kokosrasva makeaa vai eikö tuo ole makeaa lainkan?
- Tyttönen.
Kaloreita löytyy varmaan tuhottomasti tuosta. :s
Makeus varmaan tuleepi vanilliinisokerista. - hyvä..
Tyttönen. kirjoitti:
Kaloreita löytyy varmaan tuhottomasti tuosta. :s
Makeus varmaan tuleepi vanilliinisokerista.Kaloreita ei tarvitse laske, sillä vain hiilihydraatit lihottaa. Makeutta tuo suklaa ei kaipaa lainkaan koska karpit eivät pidä makeasta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732805
- 632694
- 681792
- 241637
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä151568- 201560
- 151412
- 481267
- 381243
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91229