Ostin kaupasta siideriuutepurkin(kotivalmistus. nyt olisi tarkoitus maustaa se esim. mansikan makuiseksi.
Mitä mä siihen tarvitsen(mansikkauute-/esanssi?)
Mistä niitä saa
elikkä oliko järjestys tälläinen:
laitan satsin valmiiksi käymiskuntoon, sen jälkeen lisään siihen uutteen/esanssin
Vai vasta ennen pullotusta
Onko kenelläkään kokemusta tälläisestä? pitääkö jotain erityistä muistaa?
mansikkaesanssi
Erno1
1
659
Vastaukset
- Kotiviinin ystävä
Olen kerran pilannut kotiviinini persikanmakuisella esanssilla! Tein vaaleista karviaisista viiniä ja päätin maustaa sen ennen pullottamista, kun viinin maku oli liian pliisua sellaisenaan. Esanssipullo näytti niin pieneltä, että kumosin sen kaiken 30 litran viinipyttyyn ja kyllä makua tuli!
Lopulta joimme sen dieettilimsalla lantrattuna ja se oli hyvää.
Ole siis varovainen maustamisessa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742932
- 642773
- 681822
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171659- 241657
- 201600
- 191518
- 481297
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91259