vaikka pitkään mietin, viitsinkö
sisus oli ihan makoisa, vaikka ahventa valitsisin jos saisi valita, silavaakin ihan kunnolla leivän ja muikkujen eristeenä
ainoa puute se vaalea kuori, taitaa tumma olla liian vaikea teollisesti valmistaa, se ihan oleellinen rukiinen maku jäi uupumaan, mutta kokonaisuutena oli silti yllättävän hyvä eikä ostos kaduta (tämä ei ole mainos)
nyt on kokeiltu Atrian
5
1122
Vastaukset
- Kalastaja
Tuote on kuiva ja hävyttömän kallis. En suosittele, tämäkään ei ole mainos.
- jollakin
Atrian einesruoalla on tekemistä täällä perinneruokapalstalla???
- rrtt
perinneruuan pitää olla tehty aikaisintaan 50-luvulla
- Nuori kokki
rrtt kirjoitti:
perinneruuan pitää olla tehty aikaisintaan 50-luvulla
Minusta on vain hyvä asia että perinneruokia valmistetaan myös eineksinä. Ei tietenkään maku ole sama uunituoreessa kukossa ja viikon verran kaupassa olleessa, mutta periaate on oikea. Kaikki eivät voi aina sitä kalakukkoa hakea Kuopion torilta tai leipoa itse.
- Ei valmis ruokia
Nuori kokki kirjoitti:
Minusta on vain hyvä asia että perinneruokia valmistetaan myös eineksinä. Ei tietenkään maku ole sama uunituoreessa kukossa ja viikon verran kaupassa olleessa, mutta periaate on oikea. Kaikki eivät voi aina sitä kalakukkoa hakea Kuopion torilta tai leipoa itse.
Olin itse ennen valmis ruokien suurkuluttaja kun ei kiireltään kerinnyt mitään valmistamaan.
Nyt olen "vannoutunut" kotiruokien valmistaja, suurin syy varmaankin ruuan hinnan korotukset.
Vinkkejä löytyy mm. selviydy.fi
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742892
- 642753
- 681812
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171639- 201580
- 181464
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249