En tiedä onko tätä joku jo tarjonnut mutta tein viikonloppuna.
4 kanamunaa keitetään melko koviksi.
Pilkotaan pieniksi heitetään smetanan seuraksi.
Sitten lisätään anjovista purkillinen sekä sipulihaketta voi laittaa myös valkosipulia pilkottuna sekaan.
Sekoiteaan koko sössö ja lisätään tilliä.
Olen syönyt myös että on lisättynä sienihakkelusta. Vain taivas lienee tuon pohjan rajana. mutta kanamunat, smetana ja anjovis pääaineet.
salaatin kera
tämmöistä
1
1775
Vastaukset
- ajan sillikaviaaria
toiselta nimeltään...
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 732845
- 642723
- 681802
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä161610- 201570
- 151422
- 481277
- 381253
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91239