MITEN KORPUT PAISTETAAN?

missä asteessa/aika?

Pulla menee vanhaksi, laittaisin korppuja.

8

30702

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korpuksi laitettava

      Äidin hyvä pullaleeta korpuksi: laitoin uuniin 125 astetta lämpöä, 1 tunti ja jätin yöksi jälkilämmölle. Hyviä tuli. Joten tässä resepti teille kaikille ei vastanneille!

    • viipaleita

      -3 cm paloiks ja ne vielä 3 osaan ja ei kun uuniin 150 astetta n 15 min. tai 50 astetta ja yön yli. Tarkista kun tulevat vaalena ruskeiksi, niin ulos.Korppuja säilytettiin lakanakankaisessa kangaspussissa, kuivassa ja huoneenlämpöisessä paikassa, säilyivät hyvin, Ennen sitä vanhasta mehusta mehukeitto. Ei parempaa välipalaa. Herkkua elähtäneestä leivästä.
      http://www.kolumbus.fi/rahola/sanastot/k.html#koyh

    • elivii

      Pitko viipaleiksi ja viipaleet puoliksi pitkittäin. Voitelu voilla ja päälle ripotellaan kanelia ja sokeria. Uuni 50 astetta, luukun väliin joku pönkkä että pysyy vähän raollaan. Vaikka puulasta taikka patalappu. Annetaan olla muutama tunti tai yön yli.

    • Korppunainen

      Hyvin yksinkertaista; siivutan pitkon tai viinerit. Laitan leivinpaperin pellille. Pullat siihen ilman mitään maitoja ja sutimisia. Uuni 75-100. Uuni raolleen. Reilu tunti. Tai vaikka 1.5. Valmista. Kovettuvat vielä jäähtyessään

    • Korppumies

      kyl maar määki korpui tehra tykkään. Mä viipaloitte pulla tai vaalialeip siivuiksi, ja mää laitta uuniin 150 raatii ja 20 min. sit vaan sokerii ja runsaasti kaneli pääl.Kyl maar tule parhait korpui mitä mää tierä.Ja aika pali mää tieränki.

    • Anonyymi

      Nisuletti siivuiksi, pari cm, ohuet kärähtää helposti. Oikeeta voita pintaan ja tökkää sokurilautaseen (kanelista en tykkää). Halkaise pitkittäin ja pellille. Uuni 175 ja n. 10 min uunissa. Kyttää ettei pääse kärähtämään. Sisusta jää vähän pehmeäksi, kuivaa sitten ajan kanssa, nimittäin jos et syö kaikkia sitä ennen, ovat niin hyviä. Jos jää niin säilytä ilmavassa rasiassa, kuivuvat ihaniksi ja keitä kaffia kyytipojaksi!

    • Anonyymi

      mihin ne sitten laittaisit??

    • Anonyymi

      Itse laitan kauppojen punalaputetut wienerpitkot . täytetyt pitkot, ja tavanpitkot
      parinsentin siivuna pellille , ensin sataastetta 1tunti sitten viiskymmentä astetta
      3 tuntia jätän vaikka yöksi jälkilämpöön . Aamulla rapeita korppuja . Saman voi tehdä munkeille ym . säilyy kunhan on kuivunut hyvin . Peltipurkki Best säilytykseen...

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi et irrota otettasi

      Suhteeni?
      Ikävä
      74
      3052
    2. Koko ajan olet

      Senkin suhteen kiusannut. Halut on ihan mielettömät olleet jo pitkään
      Ikävä
      71
      2921
    3. Muutama syy

      Sille miksi IRL kohtaaminen on hänelle vaikeaa
      Ikävä
      68
      1842
    4. Tykkään susta

      Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä
      Ikävä
      19
      1772
    5. Onko kaikki hyvin, iso huoli sinusta

      Miten jakselet? Onko sattunut jotain ikävää. Naiselta
      Ikävä
      27
      1681
    6. Onko kaivatullasi

      Hyvä vai huono huumorintaju?
      Ikävä
      24
      1667
    7. Estitkö sä minut

      Oikeasti. Haluatko, että jätän sun ajattelemisen? :3
      Ikävä
      20
      1640
    8. Tiedätkö tykkääkö

      Kaivatustasi siinä mielessä joku muukin kuin sinä itse
      Ikävä
      48
      1317
    9. Millainen meno

      Viikonloppuna? Mulla hirvee vitutus päällänsä. Onko muilla sama tunne??
      Ikävä
      38
      1293
    10. Onko meillä

      Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko
      Ikävä
      9
      1289
    Aihe