Hellurei! Päätin joklin aika aitten jättää liha- ja maitotuotteet mahdollisimman vähälle. Nyt tekisi mieli sitten "juusto"kakkua. Tällaisen reseptinmukaan olen ennen tehnyt, ja hyvää oli.
Keksejä ja sulaa voita pohjaan, täytteeseen vaahtoutuvaa vaniljaa, liivatetta appesliinimehua ja appelsiinijogurttia ja sitten vielä päällinen liivatteesta ja appelsiinimehusta.
Mietin tässä, että voisikohan sen täytteen tehdä oikein hyvin valutetusta, vaniljalla mustetusta soijajogurtista ja appelsiinimehusta jossa on agaria joukossa... Ja vaikka vähän soijakermaa sekaan.
Olen kokeillut agar hiutaleita aiemmin mutta tuntuu että keittämisen jälkeenkin liemessä pyörii liukenemattomia hiutaleita jotka on hurjan ikäviä lopullisessa hyytelössä. Olisiko jollian hyviä vinkkejä agarin käyttöön ja etenkin juustokakkuun johon ei tulisi mitään eläinperäist?
Kiittää ja kumartaa
Valejuustokakku
soijalla ja agarilla
2
798
Vastaukset
- ___:::___
...liivate on tehty sian nahasta.
- aloittaja
..Siksipä aionkin käyttää agar agaria. Sekoitussuhteet vaan mietityttää, ja että miten ne hiutaleet saisi sulamaan täysin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692653
- 622592
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251096