Tulee melkein aina sellaista töhnää ettei sitä oikein viitsi syödä. Sen takia teenkin sen nykyään kekseistä ja margariinista. Alla esimerkki joka ei onnistu.
Cheesecake (amerikkalainen juustokakku)
Pohja:
100 g voita t. margariinia
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Miksi mun kakkupohjista
8
1120
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ja keksipohjaa ei paisteta. SIIS ootko käyttännyt tuota reseptiä r a k a n a ?
- Cheesecake1
Heh, keksipohja ei mene pilalle vaikka sen paistaisikin. Tuon ohjeenmukaisen pohjan olen tietysti paistanut ensin erikseen, mutta ei siitä oiken hyvää ole tullut.
- -.-,.,-,-.,-,.-.-.-,.,-.,-
..niin simppeliltä reseptiltä ettei se voi epäonnistua. voi ja sokeri vaahdoksi, muna sekaan ja perään jauhot. mikä siitä tekee omituista??
- nakku
Vaikuttaa olevan aika paljon voita tuossa ohjeessa, ainaskin verrattuna muniin ja jauhoihin...
- Kakku nakku
No, olin sitten väärässä... Tässä yksi netistä pyydystämäni resepti, joka vaikuttaa tosi hyvältä. Kokeile ja kerro kuinka kävi! (Tämä tosin paistetaan täyttteineen päivineen)
Juustokakku
Pohja
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 tl raastettua sitruunan kuorta
150 g voita
1 muna
1/2 dl kylmää vettä
Täyte
2 prk (à 250 g) rahkaa
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 keltuaista
1/2 dl sitruunamehua
2 tl raastettua sitruunan kuorta
3 rkl maissitärkkelystä
1 prk (1,2 dl) smetanaa
100 g sulatettua voita
3 valkuaista
Nypi kuivat aineet ja rasva murumaiseksi seokseksi (onnistuu nopeimmin monitoimikoneessa). Lisää joukkoon muna ja vesi ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille jauhotetuin käsin. Nosta vuoka jääkaappiin odottamaan.
Sekoita rahkan joukkoon sokerit, keltuaiset, sitruunamehu, sitruunan kuoriraaste, tärkkelysjauho ja smetana. Sulata ja jäähdytä voi ja sekoita täytteeseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita täytteen joukkoon varovasti nostellen.
Kaada seos vuokaan ja paista juustokakkua 175 asteessa noin 60 minuuttia. Anna kakun viiletä vuoassaan rauhassa ja irrota kakku vasta kylmänä tarjolle. - cheesecake1
Kakku nakku kirjoitti:
No, olin sitten väärässä... Tässä yksi netistä pyydystämäni resepti, joka vaikuttaa tosi hyvältä. Kokeile ja kerro kuinka kävi! (Tämä tosin paistetaan täyttteineen päivineen)
Juustokakku
Pohja
3 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeria
1 rkl vaniljasokeria
1 tl raastettua sitruunan kuorta
150 g voita
1 muna
1/2 dl kylmää vettä
Täyte
2 prk (à 250 g) rahkaa
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3 keltuaista
1/2 dl sitruunamehua
2 tl raastettua sitruunan kuorta
3 rkl maissitärkkelystä
1 prk (1,2 dl) smetanaa
100 g sulatettua voita
3 valkuaista
Nypi kuivat aineet ja rasva murumaiseksi seokseksi (onnistuu nopeimmin monitoimikoneessa). Lisää joukkoon muna ja vesi ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Painele taikina leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille jauhotetuin käsin. Nosta vuoka jääkaappiin odottamaan.
Sekoita rahkan joukkoon sokerit, keltuaiset, sitruunamehu, sitruunan kuoriraaste, tärkkelysjauho ja smetana. Sulata ja jäähdytä voi ja sekoita täytteeseen. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja sekoita täytteen joukkoon varovasti nostellen.
Kaada seos vuokaan ja paista juustokakkua 175 asteessa noin 60 minuuttia. Anna kakun viiletä vuoassaan rauhassa ja irrota kakku vasta kylmänä tarjolle.Minäpä kokeilen tätä, eihän vappu ilman juustokakkua ole mitään.
- cheesecake1
cheesecake1 kirjoitti:
Minäpä kokeilen tätä, eihän vappu ilman juustokakkua ole mitään.
Ainakin pohjasta tuli paljon parempi. Täytteeseen lisäsin kyllä juustoa, sitä pitää juustokakussa olla. Hyvä resepti, kiitos.
- itse testannut
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682650
- 622582
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096