Miksi marinoitu broitsku on halvempaa kuin käsittelemätön? Säilyykö se pidempään tms? Miksi kansalle yritetään syöttää säilöntäaineita? Kuka on vastuussa epämääräisten lisäaineiden aiheuttamista syöpäsairauksista yms? Kuka idiootti ostaa hunajamarinoitua broileria?
Marinoitu kana halvempaa?
8
2773
Vastaukset
- Itsemaustaja
Marinoinnilla saadaan makua kanoihin joissa ei aina ole makua itsessään riittävästi. Eli, on mauttomia ja maukkaita kanoja, marinointi tekee marinointiliemeltä maistuvia kanoja
>>Miksi marinoitu broitsku on halvempaa kuin käsittelemätön?>Säilyykö se pidempään tms?>Miksi kansalle yritetään syöttää säilöntäaineita?>Kuka on vastuussa epämääräisten lisäaineiden aiheuttamista syöpäsairauksista yms?>Kuka idiootti ostaa hunajamarinoitua broileria?
- ulkomaalainen
on, se, ja lihateollisuuden palkkalistalla..
Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.
Kate ainan vain paranne, mitä enempi saa kuluttajaa vaukuuttuneeksi siitä, että maroinoitu liha se varsinainen elämys onkin.
Mutta kohta tämä lysti loppukin, kun kuljetuskustanukset nousevat ja vaikkapa Eteläamerikassa tarvitaan elintarvikkeet itse eikä vientiin. Siten tule kotimaisten laatutuottajien vuoro ja terveystarkastajat pannan taas aisoihin ja sallitaan tilateurastusta ja suoramyynti niin kuin ennenkin, satoja vuosia.
Nykyisin on kiilautztunut tuottajan ja kuluttajan väliin häikelmätön välitysketju, joka nostaa tuoteiden hinnat sadoilla prosenteilla ja joka "jalostaa" tuoteet kuksamalla ne paikasta toiseen, ihan vain oman edun mukaisesti.
Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.
Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla. ulkomaalainen kirjoitti:
on, se, ja lihateollisuuden palkkalistalla..
Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.
Kate ainan vain paranne, mitä enempi saa kuluttajaa vaukuuttuneeksi siitä, että maroinoitu liha se varsinainen elämys onkin.
Mutta kohta tämä lysti loppukin, kun kuljetuskustanukset nousevat ja vaikkapa Eteläamerikassa tarvitaan elintarvikkeet itse eikä vientiin. Siten tule kotimaisten laatutuottajien vuoro ja terveystarkastajat pannan taas aisoihin ja sallitaan tilateurastusta ja suoramyynti niin kuin ennenkin, satoja vuosia.
Nykyisin on kiilautztunut tuottajan ja kuluttajan väliin häikelmätön välitysketju, joka nostaa tuoteiden hinnat sadoilla prosenteilla ja joka "jalostaa" tuoteet kuksamalla ne paikasta toiseen, ihan vain oman edun mukaisesti.
Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.
Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla.>>Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.>Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.>Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla.
- Anonyymi
ulkomaalainen kirjoitti:
on, se, ja lihateollisuuden palkkalistalla..
Se marinoitu liha on sen takia halvempi, kun siinä voi käytää kaiken maailman yli-ikäistä, jostain hemmetin kaukomaasta tullutta ja huonoa lihaa, jota tuottaja saa halvalla, paljon halvemmilla kuin kotimaista priima raaka-ainetta.
Kate ainan vain paranne, mitä enempi saa kuluttajaa vaukuuttuneeksi siitä, että maroinoitu liha se varsinainen elämys onkin.
Mutta kohta tämä lysti loppukin, kun kuljetuskustanukset nousevat ja vaikkapa Eteläamerikassa tarvitaan elintarvikkeet itse eikä vientiin. Siten tule kotimaisten laatutuottajien vuoro ja terveystarkastajat pannan taas aisoihin ja sallitaan tilateurastusta ja suoramyynti niin kuin ennenkin, satoja vuosia.
Nykyisin on kiilautztunut tuottajan ja kuluttajan väliin häikelmätön välitysketju, joka nostaa tuoteiden hinnat sadoilla prosenteilla ja joka "jalostaa" tuoteet kuksamalla ne paikasta toiseen, ihan vain oman edun mukaisesti.
Minulla on itse Primassa kerrottu, ettei heillä sallitaan lähituottajien tuoteiden myynti, vain kaiken pitää tulla Inexin keskusvarastosta ja mielummin ulkomailta. Ihan takuulla muilla ketjuilla on aivan sama periaate.
Mene nyt Vetabix itseesi ja myönnä, että olet väärällä asialla.Suomessa on maailman tarkin tuontlihan, ja varsinkin kanan ja broilerinlihan valvonta, ja testaus.
Jokainen muru lihaa,on tarpeentullessa jäljitettävissä.
Se ,että tuontiliha on halvempaa, ei johdu laadusta, vaan muista tekijöistä Esim tilakoot, totantolaitokset ovat jättimäisiä. Palkkakustannukset,ym ovat pienempiä.
Broilerin lihaa raakana, tai jalostettuna tulee mm. Brasilia, thaimaa, Saksa ,Liettua, Latvia, Puola. Monilla Suomalaisilla lihantuojilla on omat sopimuskasvattamot,esim Brasiliassa.
Nim.30 v elintarviketuonta harjoittanut.
- Chick-Ken
Jotta joutsenlipun voi laittaa marinoimattomaan broileriin, niin sen on oltava kotimaista. Jos jalostamo jatkokäsittelee halvemman ulkomaisen broilerin marinoimalla, niin silloin siihen voi laittaa myös joutsenlipun => marinoitu halvempaa!
- paikkaansa
Ei, marinoimalla ulkomaista lihaa suomalaisella tehtaalla se liha ei mitenkään muutu suomalaiseksi eikä saa myöskään joutsenlippua. Ota asioista selvää, äläkä kirjoittele luulojasi tietona.
http://www.kotimaisetkasvikset.fi/finfood/hs.nsf/0/F293E2769787324CC2256B6E002730FF?opendocument&lng=Suomi&sh=Kaikille&cat1=Joutsenlippu
"Hyvää Suomesta -joutsenlippu on suomalaisen ruuan alkuperämerkki. Siitä tunnistaa elintarvikkeen, joka on valmistettu Suomessa ja jonka raaka-aineista vähintään 75 prosenttia on suomalaista. Kuitenkin joutsenlipputuotteessa liha, kala, kananmuna ja maito on aina täysin suomalaista."
- niin yllätyt
Marinoimattoman lihan hinta onkin halvempi!
Melkosta hintaa kerääväst vesirypsiöljysuolaseoksesta! Lisäksi lihaan tungetaan kaikenmaailman lisäaineita sitomaan vettä! Näin meitä huijataan!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 903285
- 883053
- 681872
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä191852- 301787
- 211711
- 241687
Pettymys! Tähdet, tähdet -kisassa tämä erikoisjakso pois - Pistänyt artistit todella lujille!
Tähdet, tähdet -kisa on edennyt genrestä toiseen. Mutta erästä monen toivomaa erikoisjaksoa ei tällä kaudella nähdä. Voi341399- 481327
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91319