reseptiä tälläiseen tiikeri kakkuun. Kakun täytyisi olla mehevän kosteaa/yhtenäisen kiinteää. Ei siis sellaista murumaista. Enemmänkin kuin se olisi taikinaa vaikka ei siis raa'aksi jätettykään. En oikein osaa selittää. Söin kerran jossain juhlissa sellaista tiikeri kakkua ja olen kovasti yrittänyt eri reseptejä testata, mutta niistä tulee aina enemmän sellaisia murumaisia.
olisko
3
500
Vastaukset
- vaikkapa
kokeilla käyttää vähemmän jauhoja. Itselläni ainakaan ei ole tiikerikakku mitenkään murumaista vaan juuri sellaista kosteahkoa. Taikina on melko löysää kun kaadan sen kakkuvuokaan.
- tiikerikakusta
Olen sekoittanut suklaataikinan joukkoon pienen tilkan maitoa (tai kermaa), se pehmentää taikinaa ja maito sopii kaakaolle, koska kaakaossa on oksaalihappoa kuten raparperissa. Itse en ole saanut aina kakkua onnistumaan, mutta tuolla konstilla tuli kostea ja mehevä.
- koostumus
siis tavallisen kahvikakun oloinen? Itse en kyllä ole koskaan törmännyt kahvikakkuun, joka olisi tekstuuriltaan täysin tasaista (jos siihen viittaavaa tarkoitat), oletusarvoisesti kakkupohja (oli missä muotissa hyvänsä) on hieman 'murumaista', vaikka ei tietysti kuivaa/kovaa. Joku jauhoton (tai tosi vähäjauhoinen) suklaakakku eri asia, mutta se ei taas ole mikään tiikerikakku.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682620
- 622582
- 681762
- 241587
- 201510
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91450- 151362
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096