Hei,
teetä juon ja hauduttelen sitä pienessä teekannussa (o,4 l luulen), ihan ohjeen mukaiset 5 min ja ok.
Nyt kiinnostaa enemmän näistä haudutuksista tämä aika. Kuulin että venäläistyyppistä teetä esim. haudutettaisiin pitempään ja sitten laimenettaisiin vedellä tarpeen mukaan? Onko perää?
Entä koska minulla on tämä teekannusarja, tämä pienempi ja isompi (1,2l). Onko alunperin tarkoitus hauduttaa tee pienssä kannussa erittäin vahvaksi ja kaataa sitten isoon kannuun tarjoiltava versio?
Entä englantilainen versio?
Kiinnostaa nämä "pikkuseikat" tai jos joku osaisi nimetä jonkun aihetta käsittelevän kirja, jos ellaisia on edes olemassa.
(Kysymyksissä tarkoitan mustaa teetä.)
Teen haudutus? erilaisia?
elina
1
1102
Vastaukset
- pää kannuun
tee hautumaan
ja isompaan kuuma vesi.
Näin jokainen saa haluamansa vahvuista teetä.
Kuumenna molemmat kannut kuumalla vedellä ennen "varsinaisen" veden laittoa.
Vettä ei pitäisi keittää,
vaan kattila otetaan liedeltä pois siinä vaiheessa kun vesi rupeaa kuplimaan.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Jos yhdistät nimikirjaimet
Jos yhdistät sinun ja kaivattusi ensimmäisten nimien alkukirjaimet mitkä nimikirjaimet tulee? Sinun ensin ja sitten häne1107080- 954591
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista554465Kyllä se taitaa olla nyt näin
Minusta tuntuu et joku lyö nyt kapuloita rattaisiin että meidän välit menisi lopullisesti. Sinä halusit että tämä menee503713- 513688
- 2013605
Odotan että sanot
Sitten siinä että haluaisit vielä jutella kahdestaan kanssani ja sitten kerrot hellästi että sinulla on ollut vaikea san253124- 502673
- 312221
Olet oikeasti ollut
Niin tärkeä mulle ja kaikki meidän väliltä on pilattu ei yksistään sinun toiminnalla vaan minun myös.222058