Tämä oli tuolla alempana ohjeena kastikkeeksi lipeäkalalle, mutta jos tuo anjoviksen maku kiinnostaa niin käy tämä oikein hyvin vaikka juhannuspöytäänkin uusille perunoille, paistetuille ahvenille, grillatuille kasviksille jne.
Nostetaanpa se uudelleen siis pöydälle:
* hienonnettua shalottisipulia
*2 rkl valkoviinietikkaa
*1 rkl valkoviiniä - noin, tai vähän enemmän
*150 gr voita
*muutama anjovis - 4-5
*hiennonnettua tilliä
*hiennonnettua ruohosipulia
*suolaa
*mustapippuria
Kasariin valkoviinietikka, valkoviini ja shalottisipuli. Keitä tovi kokoon ja lisää voi ja anjovikset. Keitä niin, että anjovis sulaa seoksen joukkoon - pieni tuli. Mausta tillillä ja ruohosipulilla ennen tarjolle panoa.
Tämä vie kielen mennessään ja nostaa kokin arvoa, jos mikä - ja voisi jo laskea jopa perinneruokien fine diningiin.
Anjovisvoi
crudo
0
552
Vastaukset
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 881517
Kesän odotuksia hyrynsalmella
Kyllä kesällä hyrynsalmellakin on mahdollisuus osallistua kylän menoon monella tavalla . On kaunislehdon talomuseolla101390- 751306
- 1151119
- 681095
- 75991
- 68915
Anne Kukkohovi ei myykkään pikkuhousujaan
Kyseessä oli vain markkinointitempaus. Anne höynäytti hienosti kaikkia ja Onlyfans-tilinsä tilaajamäärä lähti jyrkkään n255910Voi Rakas siellä
Olet ollut mun ajatuksissa taas koko päivän. Olet ihmeellinen kertakaikkiaan ja arvostan sinua niin paljon❤️Minulla ei o12851- 33823