Perinteisen laatikon ohjeet olisi kiva saada.
Ja miten voin vaikuttaa siihen ettei laatikosta tule liian vetistä.
Eli tarkoitan perinteisellä:
Munamaitosisältöinen
kokonaiset maustepippurit
lihat raakana kyytiin jne...
Mikään ei voita tätä kyseistä mummolan herkkua!
Perunalaatikko
1
762
Vastaukset
- eeriksonska
Kyllä perunalaatikkoa on yhtä monen sorttista kuin tekijöitäkin.
Minun laatikko on äitini ohjeella ja siihen EI tule munaa.
Perunat kuoritaan ja viipaloidaan.
Sipuli samoin.
Ladotaan vuokaan miten sattuu. Väliin suolaa ja pippureita.
Siankylki viipaleina päälle.
Maitoa niin että se vähän pilkottaa. Noin vajaa puolet vuokan korkeudesta.
Äiti laittoi suolaa sianlihojen päälle. Minä laitan grillausmaustetta kunnon kerroksen.
Uuniin vähintään tunniksi.
Jos on sen jälkeen liian kosteaa, jatka kypsennystä kunnes liika neste on haihtunut.
Jos lihat kärventyvät liikaa ne voi kääntää, tulee vielä parempaa.
Anopin laatikossa on porkkanaa myös.
Lihat laitetaan perunakerrosten väliin.
Muuten samat sävelet.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682640
- 622582
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91450- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096