Pizza:
- kananmunia (8 kpl)
- hapankermaa, olisiko smetana vastaavaa suomessa? (8 rkl, tai yhtä monta
ruokalusikallista kuin kananmunia)
- täytteeksi esim: kinkkua, purjoa, vihreää paprikaa, valkosipulia
- juustoraastetta maun mukaan
Erottele kananmunista valkuaiset ja vatkaa ne koviksi. Sekoita keltuaiset
hapankerman kanssa tasaisiksi ja nostele seos valkuaisiin. Levitä seos
pellille ja anna paistua, kunnes pinta on ruskea. Lisää tämän jälkeen
täytteet ja palauta uuniin: lämmitä, kuten pizza eli kunnes juusto sulaa.
Täytteeksi sopii parhaiten kinkku; mitään raskasta ei kannata käyttää (esim.
tonnikalamurska) koska pohja on melko pehmeä. Tomaattipyreestä tarkastettava
ehdottomasti hiilarit! Pizza säilyy hyvin seuraavaankin päivään, ja hyvä
temppu on levittää tomaattipyreen päälle hiukan juustoraastetta, joka sitoo
täytteet yhteen.
Huom! Samasta taikinasta tulee oikein makoisia teeleipiä. Käytä tällöin vain
kolme kananmunaa ja kolme rkl hapankermaa, ja levitä seos kuuteen eri osaan.
Mitään päällisiä ei tarvita, mutta lämpimien leipien päälle voi lisätä esim.
voita, makkaraa, kinkkua tai juustoa.
PITSA
ulpukka70
1
1081
Vastaukset
- vaan munakas
Tai jotain aivan muuta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742892
- 642753
- 681812
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171639- 201590
- 191478
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249