Hei!
Ajattelin tehdä suklaakuorrutuksella olevan kakun.
Onko kenelläkään hyvää reseptiä millä saa pehmeän kuorrutuksen?Joskus olen saanut suklaakakkua jonka leikkaamiseen olisi tarvittu saha, että olisi saanut kakun leikattua. Tarkoitus olisi että kakku koristellaan edellisenä päivänä.
Neuvosta kiitollinen.
Suklaakuorrute täytekakulle
3
3982
Vastaukset
- kuorrutus
90 gr tummaa suklaata, 90 gr taloussuklaata, 125 gr suolatonta voita, 1 rkl siirappia.
Pilko molemmat suklaat pieniksi paloiksi, sulata suklaapalat muiden ainesten kanssa paksupohjaisessa kattilassa, aseta kuorrutettava kakku ritilälle isolle lautaselle ja levitä kuorrutus kakun pinnalle. - Linda30
Suosittelisin kokeilemaan "ganachea" = 2dl kermaa, 200g suklaata, 1rkl voita.
Kiehauta kerma kattilassa. Jäähdytä kermaa hiukan ja lisää sitten suklaa (ja voi). Sekoita tasaiseksi ja anna hiukan jäähtyä ja kohmettua. Levitä kakun päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa esim seuraavaan päivään.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692653
- 632594
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251096