millä konstilla saisi makeaksi ja vähäprosenttiseksi jääneen viinin "korjattua"? raaka-aine oli kriikuna ja viinin tekijä laittoi liikaa sokeria. onko konstia ... ?
viini vahvemmaksi
3
3645
Vastaukset
Lähtisiköhän käymään uudelleen viinihiivalla?
Voisit lisätä mukaan vaikka pari kourallista kuivattua omenaa tai rusinaa kuiva-ainepussiin ja nostettuasi lämpötilan 25 asteeseen sirottele pinnalle viinihiivapussillinen, kansi kiinni, sormi vesilukon päälle ja reipasta hölskytystä tovi. Vesilukko paikalleen ja odottele.
Voi lähteä käymään tai sitten ei... jos lähtee niin annan pössähdellä viikon verran ja keskeytä sitten käyminen.- ....
Katso tuolta rusinapommin ohjeet
http://www.kotiviini.fi/fi/Kaymisongelmia.phpTuo rusinapommi toimii periaatteessa samoin kuin tuo oma neuvoni, mutta on todellakin enemmän "pommimainen". Käymään herätetty rusina tuo vain juomaan lisää sokerisuutta maun kannalta, mutta tässä sitä ei varmaan voi oikein välttää.
Jos mäski lähtee kunnolla käymään, niin sen kannattaa antaa sitten käydä niin kauan kuin pöhinää riittää - mahdollisimman kuivaksi asti, jotta kaikki mahdollinen sokeri palaisi pois.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742932
- 652783
- 681822
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171669- 241657
- 201600
- 221533
- 481297
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91259