Mannasuurimopaketin kyljessä olevaan ohjeeseen pieni lisäys. Liota n. 1/2 dl perunajauhoja pieneen tilkkaan vettä ja liruta vatkauksen alkuvaiheessa puuron sekaan ja vatkaa pitkään ihan normi tapaan. Puurosta tulee ihanan väristä ja paljon kuohkeampaa. Ja kun keittää ensin puolukat ja siivilöi sen jälkeen ja sitten vasta suurimot ym niin tulee tosi tasaista ja hyvää ilman kuoria, nam nam. Olkaatten hyvät!
Vinkki vispipuuroon
-Lappapuuronakin tunnettu-
3
2395
Vastaukset
- ohje sinulla
mutta älä missään tapauksessa keitä marjoja kun teet puuroa! Marjat soseutetaan tuoreena ja laitetaan sen jälkeen valmiiseen mannapuuroon!
Kokeile ja toteat mikä ero on tuoreella marjalla ja keitetyllä! - TEHTYNÄ SAA
muuten paljon paljon paremman ja KARPALOSTAKIN tosi hyvän.
- namittaa
Ah niin hyvää tulee karviaisista ja kermaa joukkoon!
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692653
- 622592
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91460- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81187- 251096