Hei. Onko neuvoa antaa kun joko viinin hapokkuus tai käymisaineet polttavat vatsaa, että onko sillä eroa jos ostaa kalliinpia tuotteita kun olemme ostaneet halpoja.
Joku tuossa ehdotti jälkimakeutusta ja olemme sitä tehneet mutta silti tuntuu sama vaikutus kuin kuivassa viinissä, että korventaa.
Onko kalliinpi tässäkin parempi? Onko suositella jotain hyvää, pehmeää, hedelmäistä, ei kovaa, hapokasta?
Liika hapokkuus (ei cola)
Sushku
1
485
Vastaukset
- Järkevä kansalainen
Sokeri ei ole happamen neutralisoija.
Happamen vastakohta on emäksinen.
Sokeri antaa suussa vaan sen tunteen että aine neutralisoituu.
Kun teollisestikin käytetään happamuudensäätöaineita, niin luulisi niitä saavan yksityiskäyttöönkin.
kuinka kivaa olisi neutraloida hapan mehu esim, juotavaan kuntoon.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 742892
- 642753
- 681812
- 241647
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä171639- 201580
- 181464
- 481287
- 381263
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko91249