kaakaomassa on,kaakaovoi on.mites saan niistä valmiin suklaan?missä suhteessa laitan kutakin?
suklaan valmistus
3
2445
Vastaukset
- kkkkkkkkkkkkkk
........ varsinkaan tuo temperoiminen kotioloissa.
suklaayhdistyksen sivulla kerrotaan suklaan valmistuksesta, ja siit saa hyvän käsityksen KOTONA tekemisen mahdottomuudesta.- humppalumppa
..itse suklaan tekeminen on hankalaa sillä työ
ovat niin kyllä temperointi onnistuu ihan kotioloissa - kaikki hienommat suklaat temperoidaan nimenomaan ihan lastalla ja pöydällä.
itse massan valmistus on sitten vaikeaa kotioloissa.
kuten valssaus, sekoitusaika (12 h) soijalestiinin lisäys sekä k-voin lisäys sekoitusaikana sekä lämpötila pitää olla 60 asteen hujakoilla ei kuitenkaan yli sillä silloin suklaa palaa.. ja maistuu paskalta.
- Suklaaaddikti
http://www.cocovishop.com/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Spray/Categories/Kaakaotuotteet/"Suklaan valmistamisen reseptejä"
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682590
- 622552
- 681752
- 241567
- 201490
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91430- 151352
- 381203
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81157- 251076