Teen itse joulumakseisia, "tonttusuukkoja", eli 200g sulatettua tummaa suklaata ja 2 dl vadelmia soseutettuna sekoitetaan. Ohjeessa neuvotaan sulattamaan ensin suklaa, ja lisäämään tämän jälkeen vadelmat joukkoon, mutta eikö tuolloin ole riski että suklaa menee rakeiseksi jäähtyessään liian nopeasti tms.? Miulla on huonoja kokemuksia suklaan sulatuksesta.
Kysymykseni kuuluukin siis, voisinko tehdä niin päin että keittäisin vadelmasoseen ja lisäisin kuumaan vadelmasoseeseen (pitäisin tarvittaessa vesihauteessa mutta en hellalla) suklaan paloina ja antaisin sen sulaa vadelman joukkoon eikä toisin päin? Vai onko tässä taas joku jippo jota keittiöuuno ei tajua...
Suklaan sulatus?
auttakkee kokeneemmat
1
1055
Vastaukset
- hellästi vesihauteessa
ettei koakoloidu.
http://www.joulumaa.eu/jouluherkut.php
nuita muita
http://web.dansukker.com/default.aspx?ID=247&ProductPage=1&ProductID=0&GroupID=528
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 682640
- 622582
- 681772
- 241597
- 201520
Tykkään susta
Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä91450- 151372
- 381223
Onko meillä
Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko81177- 251096