korvikkeeksi?

Nousukas

Olen mitä suurin pastan ystävä. Ruisleipä on toinen intohimoni. Ajattelin kuitenkin koettaa tuota VHH-diettiä. Mitä te yleensä käytätte aterioilla pastan, perunan tai riisin korvikkeena?

8

3694

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maaorja

      Se on joko kyllä tai ei.
      Joko olet VHH-dieetillä tai et ole.
      Korvikkeita ei ole pastalle, makaronille, riisille, perunalle, leivälle.

      Pitää opetella ihan uusi ajattelutapa.

      • Nousukas

        Miks ei niitä voi korvata jollain vähähiilihydraattisilla kasviksilla, esim pavuilla tai jollain muulla? En todellakaan ala syömään esim. mitään pihviä siltäsenään. Pitäkää paska dieettinne!


      • Korvata..
        Nousukas kirjoitti:

        Miks ei niitä voi korvata jollain vähähiilihydraattisilla kasviksilla, esim pavuilla tai jollain muulla? En todellakaan ala syömään esim. mitään pihviä siltäsenään. Pitäkää paska dieettinne!

        kesäkurpitsa on hyvä korvike.


      • kkkkkkkkkkkkkkkk
        Nousukas kirjoitti:

        Miks ei niitä voi korvata jollain vähähiilihydraattisilla kasviksilla, esim pavuilla tai jollain muulla? En todellakaan ala syömään esim. mitään pihviä siltäsenään. Pitäkää paska dieettinne!

        ... jättänny ton p-sanan pois, niin olisin kerotonnu sulle PALJON hyviä vinkkejä, leivän, perunan, riisin ja pastan vaihtoehdoiksi


      • Nousukas
        kkkkkkkkkkkkkkkk kirjoitti:

        ... jättänny ton p-sanan pois, niin olisin kerotonnu sulle PALJON hyviä vinkkejä, leivän, perunan, riisin ja pastan vaihtoehdoiksi

        Huumorilla tarkoitin sen. : ) Kerro ihmeessä niitä hyviä vaihtoehtoja. Kesäkurpitsa tulikin jo tuossa. Mitä muita hyviä voi käyttää? Kuinkas nuo säilykepavut tomaattikastikeessa, joita uumoilin. Aika protskupitoista tavaraa?


      • kkkkkkkkkkkkkkkkk
        Nousukas kirjoitti:

        Huumorilla tarkoitin sen. : ) Kerro ihmeessä niitä hyviä vaihtoehtoja. Kesäkurpitsa tulikin jo tuossa. Mitä muita hyviä voi käyttää? Kuinkas nuo säilykepavut tomaattikastikeessa, joita uumoilin. Aika protskupitoista tavaraa?

        näissä kaikissa on hiilareita alle 5 g per 100 gramman annos, ja kaikkia näitähän voi yhdistellä ja ja kuorruttaa vaikka juustolla tai paahtaa uunissa valkisipulin ja öljyn kera

        Pinaatti
        Vihanneskrassi
        Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
        Nokkonen
        Kurkku
        Parsakaali
        Ruusukaali
        Parsa
        Kurpitsa
        Kukkakaali
        Kesäkurpitsa
        Paprika vihreä
        Munakoiso
        Tomaatti
        Punakaali
        Lehtikaali
        keräkaali
        Lanttu
        nauris
        Sipuli
        Avokado
        Hunajameloni
        Vesimeloni
        Sienet - kaikki käy (myös kermasoosina, ilman jauhoja)

        Lisäksi:
        Juustot - melkein kaikki on täysin hiilarittomia
        Kananmuna - periaatteesa hiilariton
        Marjoista Karpalo on paras n.3,5g hiilareita/100 g
        Saksanpähkinä ( ks. karpalon )
        Hasselpähkinä ( ks. karpalo)
        Kalat - kaikki kalat on hiilarittomia ( ellei niitä kuorruta jauhossa tms)


      • Nousukas
        kkkkkkkkkkkkkkkkk kirjoitti:

        näissä kaikissa on hiilareita alle 5 g per 100 gramman annos, ja kaikkia näitähän voi yhdistellä ja ja kuorruttaa vaikka juustolla tai paahtaa uunissa valkisipulin ja öljyn kera

        Pinaatti
        Vihanneskrassi
        Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso
        Nokkonen
        Kurkku
        Parsakaali
        Ruusukaali
        Parsa
        Kurpitsa
        Kukkakaali
        Kesäkurpitsa
        Paprika vihreä
        Munakoiso
        Tomaatti
        Punakaali
        Lehtikaali
        keräkaali
        Lanttu
        nauris
        Sipuli
        Avokado
        Hunajameloni
        Vesimeloni
        Sienet - kaikki käy (myös kermasoosina, ilman jauhoja)

        Lisäksi:
        Juustot - melkein kaikki on täysin hiilarittomia
        Kananmuna - periaatteesa hiilariton
        Marjoista Karpalo on paras n.3,5g hiilareita/100 g
        Saksanpähkinä ( ks. karpalon )
        Hasselpähkinä ( ks. karpalo)
        Kalat - kaikki kalat on hiilarittomia ( ellei niitä kuorruta jauhossa tms)

        :)

        Eikun kokeilemaan.


      • Moona
        Nousukas kirjoitti:

        :)

        Eikun kokeilemaan.

        Tunnustan olleeni pastan suurkuluttaja! Tagliatelle syntyy toki hyvällä kuorimaveitsellä myös kurkusta, munakoisosta ja esim. kesäkurpitsasta. Eli ihan tavallisella kuorimaveitsellä pitkää soiroa ja nopea kiehautus maustetussa vedessä. (Pikku loraus valkoviiniä keitinveteen antaa hiukan juhlavamman säväyksen.) Parin minuutin kehautus riittää, muuten tulee mössöä. Siihen kaveriksi vaikka pariloitu kuhafile tai joku muu liha/kana. Nammm...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi et irrota otettasi

      Suhteeni?
      Ikävä
      74
      2912
    2. Koko ajan olet

      Senkin suhteen kiusannut. Halut on ihan mielettömät olleet jo pitkään
      Ikävä
      64
      2763
    3. Muutama syy

      Sille miksi IRL kohtaaminen on hänelle vaikeaa
      Ikävä
      68
      1812
    4. Tykkään susta

      Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä
      Ikävä
      17
      1649
    5. Onko kaivatullasi

      Hyvä vai huono huumorintaju?
      Ikävä
      24
      1647
    6. Estitkö sä minut

      Oikeasti. Haluatko, että jätän sun ajattelemisen? :3
      Ikävä
      20
      1590
    7. Onko kaikki hyvin, iso huoli sinusta

      Miten jakselet? Onko sattunut jotain ikävää. Naiselta
      Ikävä
      19
      1498
    8. Tiedätkö tykkääkö

      Kaivatustasi siinä mielessä joku muukin kuin sinä itse
      Ikävä
      48
      1287
    9. Millainen meno

      Viikonloppuna? Mulla hirvee vitutus päällänsä. Onko muilla sama tunne??
      Ikävä
      38
      1263
    10. Onko meillä

      Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko
      Ikävä
      9
      1249
    Aihe